2777
2789
عنوان

شوهرم ورشکست شده رفته زندان

| مشاهده متن کامل بحث + 2167 بازدید | 54 پست
پولشو خوردن الانم اونایی که ازشون جنس خریده طلبکارن و میگن پولمونو بده و شکایت کردن و افتاده زندان

نمیدونم والا با این تفاسیری که میگی نمیدونم چی بگم ممکنه اصلا نخواد پول خانوادتو بده اونوقت چی ؟؟پول زیادی هم هست نه خودت میتونی بدی نه شوهرت میتونه از پسش بربیاد نمیدونم چی بگم خدا انشالا کمکش کنه و گره از کارش باز کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوب میفهممت ک چی میکشی من یه ساله بخاطرش صبر کردم خانوادم گفتن طلاق گفتم نه،ابرون جلو همه رفت ر ...

آی گفتی بخدا هیجا نمیرم خجالت میکشم همه میگن نامزدش زندانه عروسیش نمیشه و کلی حرف 

فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا خداجونم خودت قول دادي پس آسوني رو وارد زندگيم كن
شوهرت متاسفانه دلسوز نداره،خودشم ادم ندونمکاریه.شما خودت شاغلی؟

شاغل بودم دیگه نیستم اگه بودم که خودم پول داشتم 

گیر ندادم خودش زنگ زده میگه برو طلاقتو بگیر من هیچ پولی ندارم از طرفی هم مامانم هروز هروز نفرینمون م ...

طلاهاتو بفروش اول قرض مادرت رو بده تا بعد در مورد شرایط همسرت بتونی به نتیجه برسی.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
نمیدونم والا با این تفاسیری که میگی نمیدونم چی بگم ممکنه اصلا نخواد پول خانوادتو بده اونوقت چی ؟؟پول ...

اره خودمم نگرانم پول مانانمو نده بخدا مامانم حرفی نمونده بهم بزنه 

طلاهاتو بفروش اول قرض مادرت رو بده تا بعد در مورد شرایط همسرت بتونی به نتیجه برسی.

فروختم دادم قرضاشو هیچی ندارم بخدا نامزدم ولی برا مراسمات اینا نمیرم که نگن طلا نداره

بچه ها کسی خیر اینا نمیشناسه من اهل تبریزم که مثلا بیاد سند بذاره وقتی اومد بیرون کار که کرد پولشو اونموقع بدیم؟بنظرتون براش تاپیک بزنم که همه ببینن شاید فرجی بشه؟

آی گفتی بخدا هیجا نمیرم خجالت میکشم همه میگن نامزدش زندانه عروسیش نمیشه و کلی حرف 

هر کی که منو میبینه از قصد میپرسه عروسیت کیه کیه برات عیدی اوردن چی اوردن پس شوهرت کجاس بخدا خسته شدم از دروغ گفتن 

خب اولین کاری که میکنی دوباره برو سر کار.چه طلاق بگیری وچه ازدواج کنی با همچین مردی لازمه دستت تو جی ...

اخه چه کاری برم؟ تا من برم اون باید یه چند ماهی هم بمونه اونجا 

فروختم دادم قرضاشو هیچی ندارم بخدا نامزدم ولی برا مراسمات اینا نمیرم که نگن طلا نداره

با یه سرویس بدل هم میشه حفظ ظاهر کرد

فعلا سریعتر مجدد برو سرکار که قرض مادرت رو بدی

بالاخره زندگی پایین و بالا داره خوب فکراتو بکن ببین خودت جاش بودی انتظار داشتی طرف بمونه به پات یا ولت کنه

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
هر کی که منو میبینه از قصد میپرسه عروسیت کیه کیه برات عیدی اوردن چی اوردن پس شوهرت کجاس بخدا خسته شد ...

قربونت برم که عین منی واقعا منم اونجورم خسته شدم بس که گفتم فلان ماهه و عیده و 

با یه سرویس بدل هم میشه حفظ ظاهر کرد فعلا سریعتر مجدد برو سرکار که قرض مادرت رو بدی بالاخره زندگی ...

همین کارو کردم بدل ولی من پاش وایسادم و هیچوقتم طلاق نمیگیرم ازدواج نکردم که طلاق بگیرم اخه سرکار هم نمیذاره دیگه برم