2777
2789
عنوان

شوهرم ورشکست شده رفته زندان

| مشاهده متن کامل بحث + 2167 بازدید | 54 پست
بخاطر بدهی رفت زندان؟ الان اعصاب نداره اینجوری گفته فعلا پاپیچش نشو 

اره بخاطر بدهی بخاطر بی فکری هاش خدا لعنتش کنه

فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا خداجونم خودت قول دادي پس آسوني رو وارد زندگيم كن

یه نفر 300 میلیون شوهرم خورده از اردیبهشت  زندگی مون  خراب شده ما هم تو قرض و گرفتاریم یارو هم فراریه 60 میلیون واسه خواهر شوهرم بوده پدرمونو در آورده آنقدر اذیتمون کرده یعنی بدبختی خودمون یه طرف اذیت های این یه طرف

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا چ بد ، فعلا حرف پولونزن تا بیاد بیرون ، خانواده نداره؟ خداکمکتون کنه انشاالله 😔

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
فعلا حرف پولو نمي زدي  مي زاشتي يه كم آروم مي شد بعد بيان مي كردي

خودش گفت منم گفتم پس من چی میثم سرنوشتمو عوض کردی من چی میشم این وسط گناهم چی بود برگشته میگه طلاق 

انشالله مشکلتون حل بشه عزیزم. برات صد تا صلوات میفرستم.... ❤❤❤❤

ممنونم عزیزم مرسی 

۲۰ میلیون قرض کردم امانانمم میگه از زیرش در میره ولی هنوز نگفتم که اونحوری گفت بهم

بیشتر از صد میلیونه خونواده اش دیوارن انگار 

خودش گفت منم گفتم پس من چی میثم سرنوشتمو عوض کردی من چی میشم این وسط گناهم چی بود برگشته میگه طلاق&n ...

عزيزم شما خيلي حق داري

ولي ابن آقايون وقتي عصبي مي شن دهن واموندشونو باز مي كنن چرت مي گن

به دل نگير

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
خوب الان خودت و اون بهم ریخته اید شاید جاش نبوده این حرف رو بهش بزنی کمی صبور باش کمی بیشتر فکر کن و ...

بابا الان شش ماهه اون خراب شده اس از مامانمم خیلی وقته پول گرفتیم دیگه چقد باید تحقیر بشم من مامانم میگه ایشالله بمیره بی لیاقت جاش زندانه جنازه اش بیرون بیاد 

یه نفر 300 میلیون شوهرم خورده از اردیبهشت  زندگی مون  خراب شده ما هم تو قرض و گرفتاریم یار ...

درکت میکنم عزیزم بدهی ماهم خیلی بیشتر از چیزیه که فک میکنیم الان نه کسی سند میذاره از فامیلا نه هم پول داریم سند از بیرون بذاریم 

ای بابا چ بد ، فعلا حرف پولونزن تا بیاد بیرون ، خانواده نداره؟ خداکمکتون کنه انشاالله 😔

خونواده داره ولی بجای کمک کردن بیشتر خراب میکنن

عزيزم شما خيلي حق داري ولي ابن آقايون وقتي عصبي مي شن دهن واموندشونو باز مي كنن چرت مي گن به دل نگ ...

هر دفعه زنگ میزنه میگه برو طلاق بگیر اخه عوض اینکه خجالت بکشه پرو پرو حرف هم میزنه 

خیلی خوب میفهممت ک چی میکشی من یه ساله بخاطرش صبر کردم خانوادم گفتن طلاق گفتم نه،ابرون جلو همه رفت روم نمیشه از خونه بیرون برم ولی یذره قدر نمیدونه وقتیم میگم تکلیف من چیه داد و هوار بلده 

برای چی ورشکسته شده ؟

پولشو خوردن الانم اونایی که ازشون جنس خریده طلبکارن و میگن پولمونو بده و شکایت کردن و افتاده زندان