2777
2789
عنوان

شوهرم ورشکست شده رفته زندان

| مشاهده متن کامل بحث + 2167 بازدید | 54 پست
بچه ها کسی خیر اینا نمیشناسه من اهل تبریزم که مثلا بیاد سند بذاره وقتی اومد بیرون کار که کرد پولشو ا ...

به پولدارای شهرتون رجوع کن مثلا فرش شفقی تبریز!

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
همین کارو کردم بدل ولی من پاش وایسادم و هیچوقتم طلاق نمیگیرم ازدواج نکردم که طلاق بگیرم اخه سرکار هم ...

اون که میگی زندانه دیگه اجازه چی کشک چی....

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت برم که عین منی واقعا منم اونجورم خسته شدم بس که گفتم فلان ماهه و عیده و 

از عید همش پرسیدن عروسیت کیه گفتم تابستون تابستون ک شد گفتم شهریور شهریورم شده الکی میگم بعد محرم یا عید 

اون که میگی زندانه دیگه اجازه چی کشک چی....

اره میگه نمیخواد بری سرکار نمیخوام من زندان باشم تو بری سرکار 

فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا خداجونم خودت قول دادي پس آسوني رو وارد زندگيم كن
از عید همش پرسیدن عروسیت کیه گفتم تابستون تابستون ک شد گفتم شهریور شهریورم شده الکی میگم بعد محرم یا ...

بقران منم همین حرف های تورو میگم به همه دختر بخدا تو عین منی خدا کمکمون کنه بحق این ماه

به پولدارای شهرتون رجوع کن مثلا فرش شفقی تبریز!

واقعا کمک میکنه ؟؟ میشناسمش ولی نمیدونم چجور آدمیه توروخدا اگه میشناسین بگین

اره میگه نمیخواد بری سرکار نمیخوام من زندان باشم تو بری سرکار 

خب باید خودتون یه تکونی بخورین که مشکلتون حل بشه.

اگر بخوای بشینی خونه و از دیگران انتظار کمک داشته باشی که منطقی نیس... کی قرض میده؟؟؟

از تو حرکت از خدا برکت

خب باید خودتون یه تکونی بخورین که مشکلتون حل بشه. اگر بخوای بشینی خونه و از دیگران انتظار کمک داشته ...

اره بخدا تلاش میکنم ولی میدونی چیه انگار طلسم شدیم بدبیاری پشت سر هم میاد 

بقران منم همین حرف های تورو میگم به همه دختر بخدا تو عین منی خدا کمکمون کنه بحق این ماه

اره شرایطمون خیلی شبیهه فقط با این تفاوت ک شوهر تو زندانه و شوهر من رفته ی شهر دیگه برا کار ولی چی بگم اخه 

[QUOTE=69371168]اره شرایطمون خیلی شبیهه فقط با این تفاوت ک شوهر تو زندانه و شوهر من رفته ی شهر دیگه  

خسته شدم بخدا ازین زندگی تنهام هیچکس پشتم نیس تنها خودمو میزنم اینور اونور تا یه راههی پیدا کنم بیارمش بیرون ولی به بن بست میخورم