2777
2789
عنوان

مم وقتی خاهر شوهرم و دخترشو میبینم بخدا ناخواگاه حالم بد میشه😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم میگه یکی دو سال اول زندگیش عمم دختراشو میفرستاد یه هفته یه هفته میموندن خونه ما

حالا مامانم یه اتاق بیشتر نداشت اون موقه ها ما هم هنوز به دنیا نیومده بودیم

یه زن همیشه باید امید داشته باشه
من یبار بچه خواهر شوهرم باهامون اومد دور زدن اولش که بود هیچی نگفتم ولی بعدش یه رفتاری نشون دادم که ...

چکار کردی به منم بگو...منم اصلا محلش نمیزارم...یبارم نگاش نمیکنم تو این مسیر...همینطور طعنه و کنایه هم میزنم باز فردا شبش زودتر اومده تو خونم نشسته....شعور هیچی ندارن 

خانما لطفا واسم دعا کنین زود نی نی دار بشم
واي اينطوري نگو منم قراره با خواهرشوهر وسطيم همسايه بشم

اکه ادم نچسب و بدی هست توبه کن از همچین کاری...روزی سه بار پا میشن میان خونم خدا شاهده دو ماهه پامو نزاشتم خونش ک روش کم بشه نیان باز میان....دیکه بریدم

مشكل شما رو منم داشتم بنظرم بهتره رفت امدارو متعادل تر كني 

مثلا يك روز هوس ميكني بري بيرون بگو واااي چقدر دلم لك زده براي بيرون رفتن دو نفره

بريم دونفره فلان جا

بريم دونفره اينجا 

همش تاكيد كن روي دونفره بودنتون

گاهي پيشنهاد بده با فلاني بريم بيرون كه خب بفهمن حساس نيستي فقط يك تايم هايي ميخواي دوتايي باشين كم كم درك ميكنن منم دختر خواهرشوهرم خيلي وابسته شوهرم بود علنا بهم ميگفتن هووشي !!!! يعني من كه همسر شوهرم هستم هووي دختر خواهرشوهرمم 🙄

هرجا هم ميرفتيم بايد باهم ميرفتيم 

خانواده شوهرم خيلي خوبن فقط خواهرشوهر بزرگم دخترشون اذيت كنن تو هر مراسمم يك خاطره بد دارم ولي نبايد ادم خودشو اذيت كنه بايد به خاطرات خوب فكر كنه 

ديگه اون لحظات از بين رفته الان وقت لحظات خوبه 

مشكل الانت حضور دختر خواهرشوهرته بايد با سياست حلش كني به اتفاقات گذشته فكر نكن ديگه سعي كن راه حل براي مشكلت پيدا كني 

تا حالا چكارا كردي ؟ حتي مستقيم هم خواسته اتو نگفتي؟

چه رفتاری؟ 

با شوهرم تندی کردم و گفتم دیگه باهات نمیام بیرون ینی چی ما خودمون بچه نداریم اونوقت بچه بکی دیگه اویزونمون بشه من حوصله ندارم میخوای اونو ببری ببر ولی دیگه اسم منو نمیاری بگه خواهرت بابا داره کورشه خودش ببرتش تو چکاره ایی 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
چرا با شوهراتون دردو دل نمیکنین؟فقط شوهر که نیست شریک زندگی و رفیق همیشگی هم هست چه خوب باشن چه بد&n ...

آره والا منم اولا هیچی به شوهرم نمی گفتم همش میریختم تو خودم.آخرش هم افسردگی گرفتم.ولی الان یاد گرفتم با شوهرم حرف بزنم.با زبون خوش و بعنوان درد دل هر چی که ذهنمو مشغول کنه بهش میگم.اونم که از طرز فکر و ناراحتیام با خبر میشه بیشتر حمایتم میکنه.با شوهراتون دوست باشین و همون جوری که با دوستتون حرف میزنید با شوهراتونم حرف بزنید.ولی با زبون خوش خط قرمزها رو هم زیر پا نذارید.

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)
چکار کردی به منم بگو...منم اصلا محلش نمیزارم...یبارم نگاش نمیکنم تو این مسیر...همینطور طعنه و کنایه ...

با تعنه و کنایه کار درست نمیشه مستقیم بگو 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
تقصير خودته خودتونو مي كنيد ذليل خانواده شوهر جايزه مي دن مگه

خب من اصلا نمیرم خونش محلشون نمیزارم نکاشم حتی نمیکنما باز پا میشه میاد...چکار میتونم کنم؟