2777
2789

بس ک اذیتم کردن خون به جیگرم کردن عروسیمو خراب کردن عقدمو خراب کردن روز بله برونم خراب کردن عوضیا با شوهرم رفتیم وسایلم خریدیم اومدیم رفتیم خونشون باهام دعوا کردن چقد اشکم در اوردن ...حالم از شانس کجم خونش روبرومه دختر عوضیش تا بخایم از خونه بریم بیرون میپره بیرون منم میخام بیام....منم هیجی نمیتونم به شوهرم بگم...دیشب شوهرم گفت ناراحتی نگار باهامون میاد گفتم نه که ای کاش لال شده بودم هیچی نگفته بودم...کاش تونسته بودم حرف دلمو بزنم خالی بشم...😔😔

خانما لطفا واسم دعا کنین زود نی نی دار بشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یبار بچه خواهر شوهرم باهامون اومد دور زدن اولش که بود هیچی نگفتم ولی بعدش یه رفتاری نشون دادم که بار اول و اخرشون بشه

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

چرا با شوهراتون دردو دل نمیکنین؟فقط شوهر که نیست شریک زندگی و رفیق همیشگی هم هست چه خوب باشن چه بد 

هرچی تو دلته بهش بگو کاری کن فردا از نگفته ها پشیمون نشی و آه بکشی

هر روز بیشتر از دیروز دوستت دارم..گویی در قلبم بروزرسانی میشوی🤗😍

خدا لعنتشون کنه بگو آره ناراحتم اتفاقه شاید اتفاقی افتاد بهتره باهامون نیاد اگه می دونی شوهرت بدش میاد به جوری به خواهر شوهرت بفهمون دوس نداری اون بیاد

•—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•