2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم...دعوامون شده

238 بازدید | 24 پست

خیلی گیج و ناراحتم.اصلا نمیدونم باید چیکار کنم

چندروز با نامزدم بحثمون شد.

اینم بگم که از هم دوریم و دوتا شهر مختلفیم.توی چت بحثمون شد.

من نه کاری کردم نه حرفی زدم که باعث دعوا بشم.

اون اعصابش بخاطر یکی دیگه خرد بود و سر من خالی کرد یجورایی.

یه سری حرفایی بهم زد که خیلی ناراحت شدم ازش و دلم گرفت 

دوروز باهم حرف نزدیم اصلا.روز سوم یه مسئله ای پیش اومد که من بهش زنگیدم و حرف زدیم دربارش ولی اون نه عذرخواهی کرد نه چیزی گفت 

.حالا از اون روز ده روز میگذره و اصلا باهم حرف نزدیم و اصلا ازش خبر ندارم.تا حالا نشده بود اینقدر طولانی قهرکنیم

الهی همه ی دخترا ، خانم اون خونه ای باشن که آرزوشو دارن🏠👰🙄خانما میشه برام دعا کنید که زودتر به عشقم برسم؟

من توقع دارم اون پیام بده و عذرخواهی کنه چون تقصیر اون بودو من کاری نکردم.ولی نمیدونم چرا پیام نمیده و حس میکنم‌منتظره من برم سمتش‌نمیدونم باید چیکار کنم

الهی همه ی دخترا ، خانم اون خونه ای باشن که آرزوشو دارن🏠👰🙄خانما میشه برام دعا کنید که زودتر به عشقم برسم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از طرفیم دلم خیلی براش تنگ شده و اصلانم راضی نیستم به اینکه اینقدر طولانی شده قهرمون.ولی خب اون شب خیلی ناراحتم کرد توقع دارن بیاد سمتم.اصلا نمیدونم باید چیکار کنم

ده روزه حتی تلگرامشم نمیاد و انلاین نمیشه!

به اکانت من دسترسی داره.گاهی تو اکانت من انلاین میشه فقط.

چیکارکنم بنظرتون؟خودم باهاش اشتی کنم؟

به روی خودت نیار انگار اصلا قهر و دعوایی نبوده زنگ بزن عادی حرف بزن.یکم دست به عصا جلو برو تا اخلاق ...

خیلی وقته باهمیم.۶ساله.تو این ۶ سال سابقه نداشته اینقدر طولانی قهر کنیم

وقتی حسابی نرم شد و اخلاقش درست شد به خاطر اون روز که دعوا کردید ابراز ناراحتی بکن

یعنی خودم بهش پیام بدم و باهاش اشتی کنم ولی مطعمن شدم ارومه از اون روز حرف بزنم؟