2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم...دعوامون شده

238 بازدید | 24 پست

خیلی گیج و ناراحتم.اصلا نمیدونم باید چیکار کنم

چندروز با نامزدم بحثمون شد.

اینم بگم که از هم دوریم و دوتا شهر مختلفیم.توی چت بحثمون شد.

من نه کاری کردم نه حرفی زدم که باعث دعوا بشم.

اون اعصابش بخاطر یکی دیگه خرد بود و سر من خالی کرد یجورایی.

یه سری حرفایی بهم زد که خیلی ناراحت شدم ازش و دلم گرفت 

دوروز باهم حرف نزدیم اصلا.روز سوم یه مسئله ای پیش اومد که من بهش زنگیدم و حرف زدیم دربارش ولی اون نه عذرخواهی کرد نه چیزی گفت 

.حالا از اون روز ده روز میگذره و اصلا باهم حرف نزدیم و اصلا ازش خبر ندارم.تا حالا نشده بود اینقدر طولانی قهرکنیم

الهی همه ی دخترا ، خانم اون خونه ای باشن که آرزوشو دارن🏠👰🙄خانما میشه برام دعا کنید که زودتر به عشقم برسم؟

من توقع دارم اون پیام بده و عذرخواهی کنه چون تقصیر اون بودو من کاری نکردم.ولی نمیدونم چرا پیام نمیده و حس میکنم‌منتظره من برم سمتش‌نمیدونم باید چیکار کنم

الهی همه ی دخترا ، خانم اون خونه ای باشن که آرزوشو دارن🏠👰🙄خانما میشه برام دعا کنید که زودتر به عشقم برسم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از طرفیم دلم خیلی براش تنگ شده و اصلانم راضی نیستم به اینکه اینقدر طولانی شده قهرمون.ولی خب اون شب خیلی ناراحتم کرد توقع دارن بیاد سمتم.اصلا نمیدونم باید چیکار کنم

ده روزه حتی تلگرامشم نمیاد و انلاین نمیشه!

به اکانت من دسترسی داره.گاهی تو اکانت من انلاین میشه فقط.

چیکارکنم بنظرتون؟خودم باهاش اشتی کنم؟

به روی خودت نیار انگار اصلا قهر و دعوایی نبوده زنگ بزن عادی حرف بزن.یکم دست به عصا جلو برو تا اخلاق ...

خیلی وقته باهمیم.۶ساله.تو این ۶ سال سابقه نداشته اینقدر طولانی قهر کنیم

وقتی حسابی نرم شد و اخلاقش درست شد به خاطر اون روز که دعوا کردید ابراز ناراحتی بکن

یعنی خودم بهش پیام بدم و باهاش اشتی کنم ولی مطعمن شدم ارومه از اون روز حرف بزنم؟