یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دختر اولم شبیه خودمه دختر دوم کپی باباشه😂😂تقسیم عادلانه از نظر اخلاقی هر دو ماهن خیلی بالاتر از خو ...
ماشاءالله به دخترات
برعکس دخترای من اولی کپی باباشه دومی کپی خودمه ، خیلی حس خوبیه بچت شبیهت باشه من که آرزوم بود😁
💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
هیکلم و کشیدگی دستام به مامانم . خندون بودنم و خوش اخلاقیم به مامانم مدل ابروهام به مامانم ولی پر بودنش به بابام اینکه زیر بار زور نمیرم به بابام و اینکه تمام افراد خانواده مادر و پدری سفید پوست هستن اما من گندمی روبه سبزه
اولش پسر من بود، ولى نمى فهمم چه اتفاقى افتاد كه صورت و اندام و اخلاقش مثل پدرش شد، مثل دو نيمه سيب. ...
لابد خیلی عاشقشی خدا برات کپی زده 😄
💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
ماشاءالله به دخترات برعکس دخترای من اولی کپی باباشه دومی کپی خودمه ، خیلی حس خوبیه بچت شبیهت ...
ای جان ملکا جان واقعیتش من زیاد به چهره شون فکر نمیکردم بیشتر دوست داشتم زیرک و باهوش باشن اما واقعا فکر نمیکردم انقدر متفاوت بشن هر دو زیبا حداقل از دید مادرانه من اما با کلی تفاوت😂😂
هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!