2777
2789
عنوان

اخلاق و چهره بچه هاتون به کی رفته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1614 بازدید | 93 پست

یکی داییش یکی خالش 

البته خوب به منو باباشونم رفتن کلا مولتی فامیلن

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه خواهرم کپپپپپپه باباشه 

موهاش و کشیده بودن دستاش شبیه ابجیمه

خواهرم خیلی نازه .ولی دخترش چرا باید انقددددد شبیه باباش شه 

امروز دختر یکی از اشنایانو دیدم کپه مامانش ناز بود 

اصلا ب باباش شبیه نبود 

دختر اولم شبیه خودمه دختر دوم کپی باباشه😂😂تقسیم عادلانه از نظر اخلاقی هر دو ماهن خیلی بالاتر از خو ...

خدا حفظشون کنه 😍

تقسیم عادلانه رو خوب گفتی 😂

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        

دخترم همه چیش شبیه شوهرمه

چشم و ابروش.پوستش.گروه خونیش.چهره ش.هیکلش.

فقط لب و چونه ش شبیه منه😄

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
خدا حفظشون کنه 😍 تقسیم عادلانه رو خوب گفتی 😂

قربونت بشم 

اره دیگه کار خداست

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!