2777
2789
عنوان

نميتونيم باهم حرف بزنيم

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 57 پست
تمام مشکلات زن و شوهر از حرف نزدنه ، برای حرف زدن باید بهترین زمان و مکان رو درنظر بگیرید وسیاست داش ...

شوهرمن اصلا اعصاب حرف زدن نداره یه جمله بیشترباهاش حرف بزنم دعوامون میشه واقعا بریدم ازاین زندگی بعدبچه ها نمیزارن که ادم توارامش وعشق باشه اخه .هردفه یکیشون وق میزنه

من شبیه کسی در دنیا نیستم پس زندگیم نمیتواند شبیه دیگری باشد پس میخواهم خودم باشم فقط همین
اصلا پايه اينكارا نيست آرزومه يه دو ساعت دونفره باشيم

عزیزم این واسه همون سیاستیه که به کار نپیبرین ، بدترین و بداخلاق ترین مرد رو هم میشه سر به راه کرد ، قطعا خودتون بهتر میدونید چطوری میشه ببریدش بیرون ، زمان عقد بیرون نمیرفتین ؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم این واسه همون سیاستیه که به کار نپیبرین ، بدترین و بداخلاق ترین مرد رو هم میشه سر به راه کرد ، ...

ما خيلي زود ازدواج كرديم فاصله عقد تا عروسيمون ٥روز بود

لطفا گوسفند نباشيم😑
شوهرمن اصلا اعصاب حرف زدن نداره یه جمله بیشترباهاش حرف بزنم دعوامون میشه واقعا بریدم ازاین زندگی بعد ...

عزیزم شما فقط چند هفته اینکارو که میگم انجام بدین نتیجشو میبینید ، بچه ها رو به یکی بدین چندساعت نگه داره ،با شوهرتون برید بیرون ، از چند روز قبل باید زمینه بچینید ،میدونم شاید یه حس بدی بهتون دست بده که چرا واسه یه حرف زدن ساده من باید انقد خودمو کوچیک کنم ولی مطمئن باش نتیجه خوبی میگیری ، چند روز قبل شروع کنید به محبت کردن ، غذاهای خاص و متنوع درست کردن و ... مطمئن باشید نتیجه میده

شوهرمن اصلا اعصاب حرف زدن نداره یه جمله بیشترباهاش حرف بزنم دعوامون میشه واقعا بریدم ازاین زندگی بعد ...

نميدونم چرا زن ميگيرن

اره كلا تفكرمون تا واقعيت فاصلش زياد بود

لطفا گوسفند نباشيم😑
عزیزم این واسه همون سیاستیه که به کار نپیبرین ، بدترین و بداخلاق ترین مرد رو هم میشه سر به راه کرد ، ...

چه جوری شوهرمنم اصلا بهم اهمیت نمیده زمان نامزدی یریز بیرون بودیم ولی بعدچندسال دیگه کافی شاپ میگم بریم باهم یاد اونموقعها میگه بریم چیکار این مسخره بازیاروول کن

من شبیه کسی در دنیا نیستم پس زندگیم نمیتواند شبیه دیگری باشد پس میخواهم خودم باشم فقط همین
ما خيلي زود ازدواج كرديم فاصله عقد تا عروسيمون ٥روز بود

اشکال نداره ، حالا با سیاست این روش رو امتحان کنید شک نکن نتیجه میگیری ، من خودم یکی از بدترین مردها رو سر به راه کردم ، خیلی سیاست میخواد ،به روش های مختلف فکر کنید ،بشینید فکر کنید ببینید بهترین روش چیه ،همه راهها رو امتحان کنید

چه جوری شوهرمنم اصلا بهم اهمیت نمیده زمان نامزدی یریز بیرون بودیم ولی بعدچندسال دیگه کافی شاپ میگم ب ...

منم الان به شوهرم یهو بگم پاشو بریم بیرون ، در خوشبینانه ترین حالت میگه الان خسته ام باشه بعد ،شما باید چند وقت برنامه بریزی ،روش های مختلف رو امتحان کنی و مطمئن باش شدنیه 

عزیزم شما فقط چند هفته اینکارو که میگم انجام بدین نتیجشو میبینید ، بچه ها رو به یکی بدین چندساعت نگه ...

منظورتون چه حرفیه من خودمم حرف خاصی ندارم باهاش بزنم .بعدبچم نوزاده فعلا نمیشه پیش کسی گزاشت به غذاواین حرفام اصلا نمیرسم واقعا بچه هام دیونم کردن شوهرمم انقد باهام بده که دلم میخاد ازشرش خلاص شم انگارمن دشمنشم هیچ کاری حاضرنیس برام انجام بده نمیدونم چراانقدازمن بدش میاد

عزیزم شما فقط چند هفته اینکارو که میگم انجام بدین نتیجشو میبینید ، بچه ها رو به یکی بدین چندساعت نگه ...

ميدوني عزيزم حس ميكنم دارم خورد ميشم هر سري براي هرچي خودم خورد كردم عوض نميشه

ولي تا ميام حرف بزنم عصبي ميشم خودم اونم اصلا تمايل نداره انگار جواب سوالاي من زو بده خيلي سختشه

لطفا گوسفند نباشيم😑
اشکال نداره ، حالا با سیاست این روش رو امتحان کنید شک نکن نتیجه میگیری ، من خودم یکی از بدترین مردها ...

افرین چه حوصله وسیاستی منکه واقعا چیزی به ذهنم نمیرسه اخه شوهرمم ذوقموکورکرده انقد بی اهمیت بی احساسه

فکر نکنید اونایی که خوشبختن یهو یه مرد مثل فرشته از اسمون افتاده تو زندگیشون ، نه ،فقط سیاست زنونه ،من هیچ وقت نتونستم بشینم و غر بزنم که چرا شوهر من اینطوریه و ای خدا چرا قسمت من اینطوری شد و این چه زندگیه و ... اصلا نمیتونم درک کنم زن و شوهر بعد ده سال زندگی هنوز سر جزئی ترین مسائل با هم مشکل دارن ،همه مربوط میشه به حرف نزدن 

منظورتون چه حرفیه من خودمم حرف خاصی ندارم باهاش بزنم .بعدبچم نوزاده فعلا نمیشه پیش کسی گزاشت به غذاو ...

عزیزم بچه نوزاد رو دو ساعت به مادرتون بدین ، قرار نیست بشینین حرفهای فلسفی بزنین و از مشکلات بگین ، دو ساعت با هم خوش بگذرونید ،حتی اگه شوهرتون روی خوش نشون نداد شما خوب باشین ،اخرشم ازش تشکر کنید ، تو جلسات بعدی میتونید در مورد خواسته هاتون حرف بزنین و بعد مشکلات ،مثلا بهش بگین دلم میخواد لطف کنی رو یه کاغذ کارهایی که دوست نداری و رفتارهایی که از من برات ناراحت کنندس برام بنویسی ، این کم کم زمینه حرف زدن رو پیش میاره

افرین چه حوصله وسیاستی منکه واقعا چیزی به ذهنم نمیرسه اخه شوهرمم ذوقموکورکرده انقد بی اهمیت بی احساس ...

دنبال بهونه و توجیح نباشین ، قرار نیست که صد سال زندگی کنیم ،یه بار این فرصت به ما داده میشه بهتره ازش درست استفاده کنیم ،مطمئن باشید اون دنیا هم خدا بهمون نمیگه افرین که انقد غصه خوردی ، پس یکبار بلند شین یه یا علی بگین از بقیه زندگی لذت ببرین ،بخدا ارزششو داره