2777
2789
عنوان

نميتونيم باهم حرف بزنيم

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکم پرتوقعی والا شوهر من نه تنها ج درست درمون نمیده بلکه حرفم عوض نمیکنه یا محبت نمیکنه

چجوري تحمل ميكني مهسان من اصلا نميتونم اعصابم بهم ميريزه و واقعا پير و شلخته شدم ازبس كلنجار ميرم با خودم

لطفا گوسفند نباشيم😑

باهاس حرف برن

با توجه به رباخواری‌ بانک‌ها بجای اینکه اسم ائمه‌ رو بذارن روی موسسات‌مالی، اسامی‌شیاطین رو بزارن!مثلا بذارن موسسه‌مالی‌ شمر، بانک حرمله، صندوق مالی‌یزید یا بانک‌ابلیس...

تمام مشکلات زن و شوهر از حرف نزدنه ، برای حرف زدن باید بهترین زمان و مکان رو درنظر بگیرید وسیاست داشته باشین ،اونوقت متوجه میشین خیلی راحت میشه قلق مرد رو به دست گرفت و مشکلات رو حل کرد ، ماها باهم حرف نمیزنیم دعوا میکنیم ،خیلی هم خوب باشیم حرفهای روزمره میزنیم ،سلام عزیزم مواظب خودت باش عشقم و ... ، حداقل هفته ای یک بار باید زن و شوهر با ارامش و عشق با هم حرف بزنن

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

خوشبحالت عجب دغدغه ای داری

من همونیم که گوجه رو از لایه ساندویچ میکشم بیرون وحال همه رو بهم میزنم☺️                                                                       لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستین😔💎💶
تمام مشکلات زن و شوهر از حرف نزدنه ، برای حرف زدن باید بهترین زمان و مکان رو درنظر بگیرید وسیاست داش ...

منم ميام حرف بزنم اين ميكشه به شوخي بي مزه و مزه ريختن ميره رو مخم 

لطفا گوسفند نباشيم😑
چجوري تحمل ميكني مهسان من اصلا نميتونم اعصابم بهم ميريزه و واقعا پير و شلخته شدم ازبس كلنجار ميرم با ...

هیچی ما هم کنار هم زجر میکشیم

سعی میکنیم خیلی باهم حرف نزنیم

چون قبلا هم تا پای طلاق هم رفتیم ولی نتونستیم

همو دوست داریم اخه فقط نمیتونیم باهم حرف جدی بزنیم

سریع دعوامون میشه

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات
منم ميام حرف بزنم اين ميكشه به شوخي بي مزه و مزه ريختن ميره رو مخم 

خب این دیگه به سیاست زنونه مربوطه که شرایط رو مهیا کنین ،شما میتونی با محبت ازشون بخوای یه روز برید بیرون ، رستوران ، پارک و .... نگید که میخوام باهات صحبت کنم بگید دلم تنگ شده واسه دو نفره بیرون رفتن ،بعد سعی کنید یجای رسمی برین مثل رستوران ، حرف بزنین ، ازچند روز قبل هم سعی کنید خیلی مهربون و خوش برخورد باشید که دیگه بهانه ای دستش نباشه برای عصبانی شدن و دلخوری 

هیچی ما هم کنار هم زجر میکشیم سعی میکنیم خیلی باهم حرف نزنیم چون قبلا هم تا پای طلاق هم رفتیم ولی ...

منم از همين ميترسم كه شوخي شوخي جدي شه همه چي

اميدوارم زندگيت به روال عادي برگرده

لطفا گوسفند نباشيم😑

بازخوبه میادازدلت دربیاره شوهرمن تاحالا یه معذرت خشک وخالیم نکرده چه برسه نازمم بکشه یاحرف بزنه بنظرمن زندگیه متاهلی خیلی چرته اصلا بافکراورویاهای ادم جورنیس کلا یه فاز دیگس هیچ مرددرست درمونی پیدانمیشه دلم میخاست تنها باشم

من شبیه کسی در دنیا نیستم پس زندگیم نمیتواند شبیه دیگری باشد پس میخواهم خودم باشم فقط همین
خب این دیگه به سیاست زنونه مربوطه که شرایط رو مهیا کنین ،شما میتونی با محبت ازشون بخوای یه روز برید ...

اصلا پايه اينكارا نيست

آرزومه يه دو ساعت دونفره باشيم

لطفا گوسفند نباشيم😑

چند بار که با سیاست پیش برین بعدش متوجه میشین که زندگی چقد شیرینه و راحت قلق همسرتون دستتون میاد ، دفعه های بعد خودش پیشقدم حرف زدن میشه