2777
2789
عنوان

نميتونيم باهم حرف بزنيم

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 57 پست
دنبال بهونه و توجیح نباشین ، قرار نیست که صد سال زندگی کنیم ،یه بار این فرصت به ما داده میشه بهتره ا ...

چقد تو خوبي دختر ياد كاربر نيلگون افتادم

همينقد راسخ و جذاب بود

لطفا گوسفند نباشيم😑
فکر نکنید اونایی که خوشبختن یهو یه مرد مثل فرشته از اسمون افتاده تو زندگیشون ، نه ،فقط سیاست زنونه ، ...

سياستش ندارم نه

كلا نسبت بهش گارد گرفتم و دست خودم نيست اعصابم از خودمم خورده

لطفا گوسفند نباشيم😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو گوشيم با دوستم چت ميكردم سرش اورد تو گوشي گفتم برو كنار گفت ميخوام ببينم گفتم با فلانيم (همش درسي حرف ميزنيم و اينو ميدونه)گفتم حريم خصوصيه ديگه رفت تو قيافه

البته قبلشم گفتم چتم كهتموم شد ميدم بخون

لطفا گوسفند نباشيم😑
چقد تو خوبي دختر ياد كاربر نيلگون افتادم همينقد راسخ و جذاب بود

عزیزم ممنون از نگاه قشنگت ، من ادعام نمیشه ولی واقعا نمیتونم با غصه و ناراحتی این فرصت زیبا زندگی کردن رو از دست بدم ،دوروبر خودم زندگی های زیادی رو میبینم که برام عذاب اوره ،مثلا خواهر خودم بعد ۱۵ سال زندگی هنوز سر بیرون رفتن از خونه یا هر مسئله جزئی با شوهرش مشکل داره ،وقتی هم بهش میگفتم ،میگفت تو شوهر منو نمیشناسی نمیدونی اصلا قابل تغییر نیست و ...بعد که من ازدواج کردم و متوجه رفتارهای شوهرم شدن( هر چند من هیچوقت مشکلاتمو به کسی نگفتم ولی بهرحال یچیزایی قابل انکار نبود ، مثل شکاکی و بددلی و بد دهنی و ...) و الان که با تغییرات شوهرم مواجه شدن دیگه نمیتونه چنین حرفی رو بهم بزنه ، واقعا نمیتونم تحمل کنم ادما تو زندگی عذاب بکشن ،اخه وقتی میشه با درایت و سیاست از زندگی لذت برد چه اصراری هست یه عمر زجر بکشن بعد هم انتظار دارن خدا بهشون یه مدال بده ،بخدا خدا هم میگه من بهتون عقل دادم واسه درست زندگی کردن ،کاش همه خوشبخت باشن

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
عزیزم ممنون از نگاه قشنگت ، من ادعام نمیشه ولی واقعا نمیتونم با غصه و ناراحتی این فرصت زیبا زندگی کر ...

من لازمه با شما دوست بمونم

با اين سن و سال خيلي لوس و نازنازيم

٣٣سالمه

خدازوشكر زندگيت به كامت باشه هميشه

يك جمله هم كه ميگي شايد تلنگر باشه واسه ماها

ممنونم كه هستي

لطفا گوسفند نباشيم😑
سياستش ندارم نه كلا نسبت بهش گارد گرفتم و دست خودم نيست اعصابم از خودمم خورده

هر وقت میخوای گارد بگیری یه لحظه فکر کن اگه خدای نکرده از خونه بره بیرون و زبونم لال یه اتفاقی براش بیوفته ،حاضری همه زندگی رو بدی دوباره یه لحظه ببینیش ؟ببخشید این حرفو زدم ولی واسه خودم پیش اومد که شب با شوهرم دعوای سختی داشتیم ،فردا صبح یه شماره ناشناس زنگ زد بیدار شدم ،از همکاراش بود گفت حالش بد شده بردنش بیمارستان ، تا وقتی خودمو برسونم بیمارستان فقط خودمو سرزنش میکردم ،بعدش فهمیدم این دنیا ارزش یک لحظه ناراحتی رو هم نداره ،چرا دچار روزمرگی میشیم ،شما باید هر روز عاشق تر بشین هر روز بیشتر از قبل لذت ببرین ،بخدا حیف عمر و زندگی و جوونی

هر وقت میخوای گارد بگیری یه لحظه فکر کن اگه خدای نکرده از خونه بره بیرون و زبونم لال یه اتفاقی براش ...

گريم گرفت

حاضر نيستم ذره اي نازاحت ببينمش

همه كاراش خوبه فقط بديش اينه همه چيز ميزنه به شوخي ميره رو اعصاب من

شايد كار بدي نباشه ولي اخلاق من اينجوريه از شوخي و لوده بازي خوشم نمياد عصبيم ميكنه

لطفا گوسفند نباشيم😑
من لازمه با شما دوست بمونم با اين سن و سال خيلي لوس و نازنازيم ٣٣سالمه خدازوشكر زندگيت به كامت با ...

عزیزم با کمال میل ، خیلی دوست دارم تجربیاتمو به همه بگم ، بخدا ارزوم اینه همه خوش باشن همه لذت ببرن 

عزیزم با کمال میل ، خیلی دوست دارم تجربیاتمو به همه بگم ، بخدا ارزوم اینه همه خوش باشن همه لذت ببرن& ...

قربونت برم عزيزم 😍❤️احساس خوبي بهتون دارم

لطفا گوسفند نباشيم😑
گريم گرفت حاضر نيستم ذره اي نازاحت ببينمش همه كاراش خوبه فقط بديش اينه همه چيز ميزنه به شوخي ميره ...

عزیزم شرمنده ولی بعضی وقتها لازمه به حقیقت این دنیا فکر کنیم اونوقت خیلی از مسائل خودبخود حل میشه ،خداروشکر که انقد عاشقی گلم ، بنظرم شما راحت میتونی همسرتو تغییر بدی ،روشهای مختلف رو امتحان کن ،همه ی روشهاتونم با عشق و محبت باشه 

قربونت برم عزيزم 😍❤️احساس خوبي بهتون دارم

ممنونم عزیز دلم ، دعا میکنم هر روز عاشق تر بشی و از زندگیت لذت ببری