2777
2789
عنوان

نميتونيم باهم حرف بزنيم

1042 بازدید | 57 پست

سلام دوستان

من يه مدتيه مشغله درسي و از شير گرفتن بچه رو دارم و از طرفي خانه داري و اينا هم هست

اعصابم خرابه 

امشب گلومم درد ميكرد 

عصري همسرم اومده خونه با داداشش تو اتاق يواشكي رفتن كه بچه نبينتش و يه چاي بخوره و يواشكي فرار كنه پيام دادم كجا ميري؟ميگه ميرم بيرون چندتا كاردارم و داداشم برسونم ميگم مگه از ديروز كحا بوده؟ميخود كه جواب من رو نده ميگه بيا تا بچه تورو هم نديده يواشكي اماده شو بريم خريد 

(عمه بچه خونمون بود كه بگيرتش)

ميخواست كه جواب منو نده ميپيچونه ميگه بريم خريد

گفتم نميام بعدا خودم ميرم

رفت و شبي اومده شامشم خورد فوتبالشم ديد و يه كم به پروپام پيچيد با بوس و بغل

ولي همه چي رو ميزنه به مسخره بازي 

من دوست دارم اينجور مواقع بياد بشينه ارومم كنه باهام حرف بزنه منم باهاش حرف ميزنم ميزنه به شوخي و اين حرفا

ناچار شدم برم تو قيافه براش

و اونم رفت تو قيافه و گرفت خوابيد

اعصابم ازش خورده

مدتيه بي مسوليت شده قبلا سراغ تك تك كاراي منم حتي ميگرفت

الان صبحا وقتي ميره بيرون با واتساپ عزيزم صبح بخير ميگه 

انگار ما پشت تلفن و با نوشتن ابراز علاقه داريم

الان اون خوابيده منم بغض دارم تنهاتر از وقتي هستم كه مجرد بودم

چه كنم

لطفا گوسفند نباشيم😑

بگیر بخواب فردا صب درس میشه

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینقدر سخت نگیر که تنهانباشی عزیزم

اینها که گفتی من ایرادی تو کار همسرت ندیدم ولی حس کردم دنبال بهونه ای قهر کنی

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

زمان مجردی آدم لااقل میگه چون مجردم تنهام ولی بعضی از متاهلا هم تنها هستن

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

عزیزم پس منی که شوهرم برام می مرد بعد از شیش ماه که از تولد پسرم گذشته چندبار مچشو از خیانت گرفتم چیکار کنم چه مسائل ساده ایی دغدغه اتون هستش کاش منم مشکلم این بود تازه همسر من از من طلبکاره چرا بعد چندبار خانوادش فهمیدن منم سر خونه زندگیمم چون هیچ هدفی ندارم از زندگی فقط بزرگ شدن پسرم یکم مسایل رو سخت نگیرین زندگی زیباتره

جواب همتون تو يه كامنت ميدم

ببخشيد

اره فردا صب درست ميشه ولي با پوست كلفتي من

من الان عقده دارم

چرا ما بايد اننظارامون كم كنيم اخه انتتظاريم نداريم

همين اقا وقت برا داداشش ميزاره چه جورم به من كه ميرسه ميشه اين

قبلا اصلا اينجوري نبود

منم واقعا خواسته يا ناخواسته دارم ازش دور ميشم واقعا بدم مياد يكي واسه نياز غريزيش يه ساعتايي مهربون بشه 

منم سعي ميكنم نيازم سركوب كنم عين مجرديام

اخه ادم شوهرنميكنه كه يكي فقط نون بياره براش

لطفا گوسفند نباشيم😑
عزیزم پس منی که شوهرم برام می مرد بعد از شیش ماه که از تولد پسرم گذشته چندبار مچشو از خیانت گرفتم چی ...

ان شالله به هدفت برسي و درست تربيتش كني عزيزم

ولي همه چيز از همين چيزا شروع ميشه از همين عادي شدنا بي تفاوتي ها از اينا ميترسم

ولي لجبازم هستم 

لطفا گوسفند نباشيم😑

یکم پرتوقعی

والا شوهر من نه تنها ج درست درمون نمیده بلکه حرفم عوض نمیکنه

یا محبت نمیکنه

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات