2777
2789
عنوان

چجوری به شوهرم بگم 😔( مادرشوهر )

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 57 پست

[QUOTE=69307088]نه بعضی اوقات بعضی مردا درک دارن[/QUO

خدا كنه بفهمه شوهرش خيلي سخته مهمونداري دوماه

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

شاید میاد چند روز و بره.. دوباره نزدیک زایمانت بیاد

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو حدارو شکر کن که برات ارزش قایله میاد مواظبت باشه. از این فرصت برای همدلی استفاده کن. بهش بگو بهت غذا و اینا یاد بده و با این ترفند بذار آشپزی کنه بهش بگو بریم پیاده روی و مسیرهای کوتاه قدم بزن. بگو بیا وسابل رو ببین اینطوری ممکنه یه چیزایی هم خودش بگیره

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

بدم نیست از الان تمرین کن چون بعد از بچه هم زندگی قشنگ دو‌ نفرتون بهم میریزه!!! 

شوخی کردما ناراحت نشی

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

حق داری از الان زوده بگو به مامانش بکه از الان نیاز به اومدن نیست و ممکنه اذیت یشه و خسته بشه بگو من حالم خوبه بزارن 1ماهه دیگه بیان تا انرژی داشته باشن برا مراقبت خلاصه زبون بری شوهرت فک کنه فکر مادرشی نکه از اومنش ناراحتی

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
بگو این دو ماه اذیت میشه بزار موقه زایمانم بیاد ک هم من راحت باشم هم اون معذب نشه از زیاد اومدنش

اگر اونموقع اومد ذوناه موند چیکار کنه...راحت و صادقانه بگه راحت نیستم که بهتره...تا اون موقع بیاددردسردوباره

چرا نمتونی جلوش لباس راحت بپوشی....اونم زنه....زایمان داشته و باردار بوده و درکت میکنه .....بیاد بپزه و جمع کنه و بشوره و تو بخوری و استراحت کنی بده؟؟بخدا بعضی مادرشوهرا هستن نوه هاشون دنیا اومد میان یه لحظه نگاش میکنن و میرن و هیچ مسولیتی قبول نمیکنن

اگر اونموقع اومد ذوناه موند چیکار کنه...راحت و صادقانه بگه راحت نیستم که بهتره...تا اون موقع بیاددرد ...

اگ راحت و صادقانه بگه ک خیلی خوبا ولی نمیخاد شوهرشم ناراحت شه

الهی فرمون زندگی مو دادم ب دستت ...تو برام بساز تو بسازی قشنگتره   خدایا خودت مواظب پسرام و همسرم باش😍😘
[QUOTE=69307088]نه بعضی اوقات بعضی مردا درک دارن[/QUO خدا كنه بفهمه شوهرش خيلي سخته مهمونداري دوماه

من اگه با زبون خوش با شوهرم صحبت کنم 

حتما قبول میکنه 

این زیون لامصب مارو از لونش میکشه بیرون🤣

من مامان شدم🥲

برام عجیبه چرا انقد با شوهرت رودربایستی داری من با شپهرم خیلی راحت میتونم در مورد خانوادش حرف بزنم و حتی مخالفت کنم به نظرم یکم داری حساسیت به خرج میدی مادر خوده ادمم دوماه بیاد معذب میشی چه برسه مادر شوهر هرچقدرهم خوب باشه بازم دوس داری مستقل باشی 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
نه میخواد بیاد بمونه تا وقتی زایمان میکنم خوب میشم بمونه پیشم😢الکی دو هزار کیلومترو نمیاد که😔

دو هزار کیلومتر ؟؟؟؟حتما یکی ارومیه وتبریز هستید ..اون یکی زاهدان 🤔🤔🤔🤔🤔

شاید هم یکی اهواز ..اون یکی مشهد ؟؟؟؟

شاید هم خارج از کشور 🤔🤔🤔🤔🤔

بهش بگو مامانت اگه از الان بیاد تا دوماه بعده زایمانمم باید بمونه اذیت میشه باباتم تو خونه تنها بگو جوری بیاد که بعده تولد بچه هم بیشتر پیش نوه اش باشه هم من که زایمان کردم 

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....