2777
2789
عنوان

کیا شوهرشونو قبل ازدواج میشناختن؟

260 بازدید | 21 پست

کیا میشناختن و چطور راضیش کردن زودتر بیاد خاستگاری ؟منظور اینکه زودتر جم و جور کنه بره زیر بار مسئولیت

بگید میخام دوستمو  زودتر عروس کنم خسته شدم اینقد کبا یکی هست ولی باش ازدواج نمیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا توروخدا سرتون به کار خودتون باشه...مرسی اه😥

تو نبودی من چی کار میکردم با غمی که شونمو می‌لرزوند؟..  تو نبودی کی نجاتم میداد؟....کی بهم آرامشو میفهموند؟....  تو نبودی لحظه های سختُ با کدوم معجزه سر میکردم؟!....  تا کدوم شهر پر تنهایی بود دست های خالی و قلب سردم؟.....  چطور میتونی فکر کنی که ممکنه یه روز برم؟   منی که حتی از خودم به 💕 تو💕 پناه می‌برم......به 💕 تو💕 پناه می‌برم....از اون چه فکر میکنی به عشق مبتلا ترم.....    

منم ميشناختم همسرمو ولي كار خاصي نكردم واسه خواستگاري كردنش

شما حق ندارید از طرف مقابلتون انتظار داشته باشید که گذشته نداشته باشه  ... ‏اما این حق رو دارید که وقتی باشماست گذشته رو تموم کرده باشه

تا خودش نخاد نمیشه...من ۴سال الافش بودم بعد‌ک بیخیال شدم اومد بار اولم جواب رد دادم😂😂باز اومد😀😀ولی الان میگ تو رو بستن ب گردنم و ازت خسته شده بودن گفتن سریع ازدواج‌کنید ما ۱سال عقد بودیم....

حقش بود عروسی نمیکردیم الان عروسی میکرد کونش جر میخورد

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
خود پسره ظاهرا میخاد اما خانوادش هنوز در حد دامادی نمیدوننش با این ک سنشم همجین کم نیست ازین اوضاع ...

همسر منم خانوادش زیاد راضی نبودن چون سرپرست خانوادشون بود

ولی چون دوستم داشت اومد دیگه 

تازه ازدواجم کردیم اوضاع مالی بدترم شد ورشکست شد 

الانم سه ساله عقدیم

خدا لعنت کنه باث بانی گند زدن تو مملکتمون رو

خدایا بابت همه چی مرسی
بیخیالش شدی ینی چیکار کردی دقیقا؟!

دیگ ن اس دادم ن زنگ زدم،دیگ تموم کرده بودم ک بعد ۱سال  چن نفری رو فرستاد خاستگاری

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
همسر منم خانوادش زیاد راضی نبودن چون سرپرست خانوادشون بود ولی چون دوستم داشت اومد دیگه  تازه ...

اره خدا اون اختلاص گرا و هرکس ک خون مردمو تو شیشه میکنه و به ریش ملت میخنده  لعنت کنه