2777
2789
عنوان

میخوام اقدام ب بارداری کنم

255 بازدید | 15 پست

میخوام باردار بشم یبار شدم سقط شدالان خیلی میترسم هم ازاینکه باردارمیشم یا نه یا اگر میشم اون اتفاق دوباره برام تکرار نشه😢😢

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالاک چیزی نمیشه نگران نباش خدابزرگه

تجربه سختیه سری قبل همه چیو چک کردم اوکی بود بچم بیخود بی جهت تو ۹ هفته تو شکمم مرد تا ۱۱ هفته نفهمیدم ک مرده اینبار باز همه چیو چک کردم ولی خیلی میترسم...

منم شرایط شمارو دارم

پس از دلم خبر داری شوهر میگه اقدام کنیم خیلی بهم گفته چندماه دیگه گفتم این ماه اقدام کنم اما ته دلم داغون 

پس از دلم خبر داری شوهر میگه اقدام کنیم خیلی بهم گفته چندماه دیگه گفتم این ماه اقدام کنم اما ته دلم ...

شما اقدام کنین انشا.. خدا کمک میکنه. با دکترم مشورت کن

تنها چیزی که تو زندگی بدون تلاش به دست میاری,  شکسته...!
۷ماه پیش اول اسفندماه

فاصله زیاده اما اگه میتونی تا اواسط پاییز صبر کن بعدشم حتما دکتر برو ببین بدنت آمادگیشو داره یا نه از سقطم اصلا نترس قبلی حتما قسمت نبوده ولی باید خیلی مراقب باشی این سری کار سنگین نکنی زیاد پیاده روی نکنی کلا 3 ماه اول خودتو استراحت مطلق بدون تا مشکلی برات پیش نیاد ان شا الله

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه
فاصله زیاده اما اگه میتونی تا اواسط پاییز صبر کن بعدشم حتما دکتر برو ببین بدنت آمادگیشو داره یا نه ا ...

خودم میخوام صبر کنم اما دیگ شوهرم خیلی اصرار داره دکتر هم رفتم ۳ماه قرص فولیک اسید میخورم ازمایشاتمم همه اوکی بود گفت میتونی اقدام کنی به شوهرمم دارم قرص آفرودیت میدم گیاهی همه جوانبودرنطر گرفتم اما....

شما اقدام کنین انشا.. خدا کمک میکنه. با دکترم مشورت کن

انشالله تو این شبا خیلی دعا کنید دلم خونه اون تکون خوردنش تو دستگاه سونورویادم نمیره دلم برای بچه داره پر میزنه

خودم میخوام صبر کنم اما دیگ شوهرم خیلی اصرار داره دکتر هم رفتم ۳ماه قرص فولیک اسید میخورم ازمایشاتمم ...

پس الکی استرس چی داری دختر خوب 

بیخودی با این استرسا اذیت نکن خودتو

من یکی از اشناهامون مثه تو بود بار اول سقط کرد بعد چشمش ترسید بار دوم همش استراحت مطلق بود اما باز سقط کرد ولی بچش سالم دنیا اومد چون بار دوم دو قلو بود که یه قلش سقط شداصلا نگران نباش استرسم نداشته باش هر چی قسمت باشه اونه

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه