2777
2789
عنوان

آیفون دارا بیاین پلیز🙇

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 72 پست
گوشي من از كار نيفتاده فقط از اپ استور نميتونم استفاده كنم با اينكه مطمئنم ايديم درسته

اگه تونستي بري ب منم بگو لطفا عزيزم

خدا همه ارزوها رو براورده كن و مارو هم ب حاجتمون برسون ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اپل آيدي ساختي يا كارت اورجينال اپل آيدي رو خريدي؟؟؟

من كارت اورجينالشو دارم

درباره زني كه روياهايش بر باد رفت چه ميداني؟زني كه پله ها را يكي يكي نه كه به يكباره سقوط كرده است،درباره زني كه ميرود، زني كه نطفه هاي هق هقش را در دهان بالش شب عقيم ميكرد چه ميداني؟ زني كه درهجمه ي مردان بيهوده  زنانگيش را فراموش كرد😢
هزار گوشیت خاموش بشه یا iOS رو آپدیت نکن چون اگه قفل بشه دیگه باید بندازیش دور.برو‌موبایل فروشی،اپل ...

اره كارتي بود عزيزم اهان چشم خوب شد گفتي كاريش نميكنم تا ببرمش واي خدا از دسترس خارج شه تا اخر عمرم نميتونم گوشي نميتونم بخرم من ك

حتما ببر.اونا مثلا برات sign out می‌کنن که البته خودتم میتونی.اگه گوشیت گیر بده به اپل آیدی دیگه نمی ...

شوهرم خييييلي باهاش ور رفت ولي نشد 

پناه بر خدا 

ايشالا درست ميشه

درباره زني كه روياهايش بر باد رفت چه ميداني؟زني كه پله ها را يكي يكي نه كه به يكباره سقوط كرده است،درباره زني كه ميرود، زني كه نطفه هاي هق هقش را در دهان بالش شب عقيم ميكرد چه ميداني؟ زني كه درهجمه ي مردان بيهوده  زنانگيش را فراموش كرد😢

من خيلي وقته اپل ايديم وارد نميشه خيليم خاموش شده ولي روشن ميشه كار هم ميكنه فقط اپل ايديم خرابه

خاموشش نكن و به روز رساني نكن توي اولين فرصت هم ببر يه جاي مطمئن بپرس بايدچيكار كني چون غيرفعال بشه ...

والا نميدونم هي پيام مياد بيا رمز بزن و اينا من كنسل ميكنم واي خدا استرس گرفتم ك

من خيلي وقته اپل ايديم وارد نميشه خيليم خاموش شده ولي روشن ميشه كار هم ميكنه فقط اپل ايديم خرابه

چ شبيه مني شما خخخخ

سرعتش کند نشده اصلا؟

نه اصلااا حتي يك درصد

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم