2777
2789
عنوان

آیفون دارا بیاین پلیز🙇

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 72 پست
الان گوشیت روشنه،؟یعنی جایی که رمز یا اثر انگشت می‌زنی تا صفحه باز بشه یادت رفته؟؟

نه عزيزم اون رو يادم نرفته

اپل ايدي و رمزش هست خب.. من ميرم مثلا اپ استور برنامه دان كنم رمز اپل ايدي مو ك ميزنم هي مينويسه اشتباه و اينا درصورتي ك كاملا درسته نميدونم چش شده

خدا همه ارزوها رو براورده كن و مارو هم ب حاجتمون برسون ..
نه عزيزم اون رو يادم نرفته اپل ايدي و رمزش هست خب.. من ميرم مثلا اپ استور برنامه دان كنم رمز اپل اي ...

دقيقا مال منم همينجور شده

درباره زني كه روياهايش بر باد رفت چه ميداني؟زني كه پله ها را يكي يكي نه كه به يكباره سقوط كرده است،درباره زني كه ميرود، زني كه نطفه هاي هق هقش را در دهان بالش شب عقيم ميكرد چه ميداني؟ زني كه درهجمه ي مردان بيهوده  زنانگيش را فراموش كرد😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارسال همسری برام آی واچ خرید و من برای پیر کردن ساعت و گوشی نیاز داشتم گوشیمو آپدیت کنم،بعد از آپدی ...

واي چ وحشتاك

اگه شهرستانی بودن رو به چشم کم نگاه نمیکردین نمیگفتی مال کدوم شهرستانه   میگفتی اهل کجایی

متاسفم واقعا که اینقدر راحت قضاوت میکنی....

اصلا موافق نظرت نیستم.... تو داری دید خودت رو به زور به من نسبت میدی....

گوشي من از كار نيفتاده فقط از اپ استور نميتونم استفاده كنم با اينكه مطمئنم ايديم درسته

درباره زني كه روياهايش بر باد رفت چه ميداني؟زني كه پله ها را يكي يكي نه كه به يكباره سقوط كرده است،درباره زني كه ميرود، زني كه نطفه هاي هق هقش را در دهان بالش شب عقيم ميكرد چه ميداني؟ زني كه درهجمه ي مردان بيهوده  زنانگيش را فراموش كرد😢
نه عزيزم اون رو يادم نرفته اپل ايدي و رمزش هست خب.. من ميرم مثلا اپ استور برنامه دان كنم رمز اپل اي ...

هزار گوشیت خاموش بشه یا iOS رو آپدیت نکن چون اگه قفل بشه دیگه باید بندازیش دور.برو‌موبایل فروشی،اپل آیدیت کارتی بود؟

چيكارش بايد كنيم؟؟

والا من گفتم ببرم تعميرات ببينم كاري ميشه كرد

متاسفم واقعا که اینقدر راحت قضاوت میکنی.... اصلا موافق نظرت نیستم.... تو داری دید خودت رو به زور به ...

متاسف نباش.شاید من تند رفتم و اصلا نباید جوابی میدادم.ولی دیدی که حتی برداشت استارتر هم مثل من بود!

به خاطر امنیتش دیگه،ببین ببر موبایل فروشی ،الکی هی رمز نزن اگه یادت نیست

يادمه گلم برنامه از اپ استور ميخام دان كنم رمز اپل ايدي مو ك ميزنم ميگه اشتباهه درصورتي ك درسته كاملا

كلا كار نميكنه مثل گوشي ميشه كه سوخته نه روشن ميشه نه كاري ميشه باهاش بكني

خب خداروشكر من الان دارم ازش استفادع ميكنم فقط برنامه نميتونم دان كنم

والا من گفتم ببرم تعميرات ببينم كاري ميشه كرد

حتما ببر.اونا مثلا برات sign out می‌کنن که البته خودتم میتونی.اگه گوشیت گیر بده به اپل آیدی دیگه نمیشه کاری کرد.من به جای شماها استرس گرفتم