2777
2789
عنوان

آیفون دارا بیاین پلیز🙇

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 72 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳۲ کمه ولی باز بستگی به استفاده داره،آی‌فون  خراب نمیشه عزیزم. من ۵ اس داشتم،اپل آید ...

چطوري قفل ميشه؟؟؟؟مثلا هرچي رمز بزني قبول نميكنه.؟؟؟؟درست نميشه اصلا..؟

من الان هرچي پسورد ميزنم ميگه اشتباهه يعني قفل شده؟

خدا همه ارزوها رو براورده كن و مارو هم ب حاجتمون برسون ..
چطوري قفل ميشه؟؟؟؟مثلا هرچي رمز بزني قبول نميكنه.؟؟؟؟درست نميشه اصلا..؟ من الان هرچي پسورد ميزنم مي ...

پارسال همسری برام آی واچ خرید و من برای پیر کردن ساعت و گوشی نیاز داشتم گوشیمو آپدیت کنم،بعد از آپدیت کردن گوشی ازم اپل آیدی و پسوورد خواست،چند روز درگیر بودیم ولی هر کاری کردم اپل آیدی یادم نیومد،گوشی نو نو بلا استفاده شده،مجبور شدم یکی دیگه بگیرم

ببخشید میشه درست صحبت کنین؟ یعنی هرکسی اصطلاحی به کار ببره مال شهرستانه؟ اصفهانم (خود اصفهان   ...

خیلی خیلی ببخشید کجای حرف من بود؟! مگه من گفتم من تهرانیم؟ از کجا معلوم؟

مگه شهرستانی بودن بده؟ نه خداییش، مگه شهرستانی بودن جرمه؟ گناهه؟ که به شما برخورد؟

چطوري قفل ميشه؟؟؟؟مثلا هرچي رمز بزني قبول نميكنه.؟؟؟؟درست نميشه اصلا..؟ من الان هرچي پسورد ميزنم مي ...

الان گوشیت روشنه،؟یعنی جایی که رمز یا اثر انگشت می‌زنی تا صفحه باز بشه یادت رفته؟؟

ببين آيفون از يه تعدادي بيشتر سعي كني هركدوم از رمز هارو بزني و اشتباه باشه كلا قفل ميكنه و گوشي غير ...

خاك بر سرم الان از كجا بفهمم ديگه از دسترس خارج شده و غير استفادس؟؟؟

خدا همه ارزوها رو براورده كن و مارو هم ب حاجتمون برسون ..
خیلی خیلی ببخشید کجای حرف من بود؟! مگه من گفتم من تهرانیم؟ از کجا معلوم؟ مگه شهرستانی بودن بده؟ نه ...

اگه شهرستانی بودن رو به چشم کم نگاه نمیکردین نمیگفتی مال کدوم شهرستانه  میگفتی اهل کجایی

اقااا منم هرچي اپل ايديمو ميزنم وارد نميشه چرا اخههه

درباره زني كه روياهايش بر باد رفت چه ميداني؟زني كه پله ها را يكي يكي نه كه به يكباره سقوط كرده است،درباره زني كه ميرود، زني كه نطفه هاي هق هقش را در دهان بالش شب عقيم ميكرد چه ميداني؟ زني كه درهجمه ي مردان بيهوده  زنانگيش را فراموش كرد😢