“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد… . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
استارتر چکار کردید بالاخره استیل یا شیشه ای؟؟کدوم رو خریدی؟من ب کابینت ساز گفتم برام یه جنس خوب بیاره بدحسب شناختی ک داشتم ازش و برا خواهرم اورده بود..فکر میکردم استیل میاره شیشه ای اورده همه ترسم از خورد شدن شیشه ش هست وگرنه خوشگله و دوسش دارم
قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه❤
عزیزم به نظرم اجاق گازهای صفحه ای شیشه ای راحت تر تمیز میشن و ظاهرشون حفظ میشه، استیل بعضی از لک ها رو به خودش می گیره و سخت تمیز میشه! البته احتمال شکستن هم تو شیشه ای ها بیشتره
حالا من یه مطلب دیدم که بهترین اجاق گازهای صفحه ای یا همان رومیزی و معرفی کرده. لینکش و براتون میذارم دوست داشتید ببینید شاید کمکتون کنه