2777
2789
عنوان

گاز توکار شیشه ای خوبه یا استیل؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4580 بازدید | 23 پست

من شیشه ای اخوان دارم ولی خیلی سخته

استیل بخر به همه هم گفتم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سر شعله هاى چطورى ؟؟؟ شما دارى 

آره دارم ببين👇🏻

اينا نميذاره قابلمه كتريت ليز بخورن

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂

سلام

استارتر چکار کردید بالاخره استیل یا شیشه ای؟؟کدوم رو خریدی؟من ب کابینت ساز گفتم برام یه جنس خوب بیاره بدحسب شناختی ک داشتم ازش و برا خواهرم اورده بود..فکر میکردم استیل میاره شیشه ای اورده همه ترسم از خورد شدن شیشه ش هست وگرنه خوشگله و دوسش دارم

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه

عزیزم به نظرم اجاق گازهای صفحه ای شیشه ای راحت تر تمیز میشن و ظاهرشون حفظ میشه، استیل بعضی از لک ها رو به خودش می گیره و سخت تمیز میشه! البته احتمال شکستن هم تو شیشه ای ها بیشتره   

حالا من یه مطلب دیدم که بهترین اجاق گازهای صفحه ای یا همان رومیزی و معرفی کرده. لینکش و براتون میذارم دوست داشتید ببینید شاید کمکتون کنه     

لینکش اینه: برای مشاهده اینجا کلیک کنید

🌟❤ خوش تر از دوران عشق ایام نیست ❤🌟