2777
2789
عنوان

راهنمایی کنید

170 بازدید | 48 پست

سلام به همه . 

دوستان گرامی بنده کاربر اقا هستم و تو این سایت و نظیر این سایت ها این سوالمو مطرح کردم و هرکی میتونه کمک کنه پست کنه زیر این تاپیک .

دوستان من حدود ۱.۵ سال هست نامزد دارم و نامزدم دختر  داییمم هست و واقعا هردو عاشق هم هستیم .ولی حدود ۳ روز پیش من به بزرگترین ارزوم رسیدم و باید بین ارزوم و نامزدم یکیو انتخاب کنم و راستیتش فکرامو کردم من میخام برم دنبال ارزوم من توی خرداد ماه تست خلبانی ارتش رو دادم و ۳ روز پیش جوابش اومده بود تو سایت که من به عنوان خلبان پذیرفته شدم ولی بزرگترین مشکل اینع که نباید تا ۱۰ سال هیچگونه ازدواجی داشته باشم و باید تعهد بدم به ارتش و اگر غیر این صورت باشه باید غرامت سنگینی بدم و اخراج میشم . و حالا مشکل من اینه نمیدونم چجوری باید به نامزدم اعلام کنم دیگه نمیتونم باهاش باشم چون واقعا ما خیلی به هم وابسته هستیم اگر کسی راه حلی داره برای اینکه چجوری بهش بگم یا چی بهش بگم ؟؟

ممنون از همه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیچاره  

وقتی داشتین ارزو میکردین و به فکر ارزو بودین و میدونستین اگه قبول شین باید ولش کنین پس چرا وابسته ش کردین  

‹ نگو روزای خوش دوره، همینجوری نمی‌مونه. :) ›  ⌝برای خودت زندگی کن، برای خودت بمیر. دیگران، دیگرانند! هر چقدر نزدیک و عزیز باشند، روزی نشانت می‌دهند که دیگرانند! ⌞ ⧼تلخ باش اما خودت باش؛ این صداقت بهتر است!⧽ ‹ ای تو امانِ هر بلا، ما همه در امان تو. ˘˘ › «به خیلی ها گوش کنید،با چند نفر صحبت کنید» [ فرشته نجات خودت باش.!✨🧚‍♀ ] [•••زندگی بدون رویا مثل پرنده ای با بال شکسته است، نمی تواند پرواز کند•••] [𝒍𝒂𝒖𝒈𝒉 𝒘𝒊𝒕𝒉 𝒎𝒂𝒏𝒚 𝒃𝒖𝒕 𝒅𝒐𝒏'𝒕 𝒕𝒓𝒖𝒔𝒕 𝒂𝒏𝒚 !🖤] 
چ شرایط سختی ولی اگه عشق ب کارتون ارجحیت داره باید بگید بهش هرچند باید قبلا بهش میگفتید

مشکل من اینه نمیدونم چی بگم حتی شده باشه حاظرم دروغ بگم الکی یچیز دیگه بگم که نازاحتیش کمتر باشه واسش

مشکل من اینه نمیدونم چی بگم حتی شده باشه حاظرم دروغ بگم الکی یچیز دیگه بگم که نازاحتیش کمتر باشه واس ...

واقعیت بهتره هرچند قراره طفلی خیلی ناراحت بشه و دلش بشکنه 

مامان دوعدد زلزله😎😎امیرعلی و امیرحسین👬
چرانبایدازدواج کنین دلیلشون چیه

تا ده سال باید تعهد بدیم که نکنیم .

دلیلش روابط جنسی هست که باعث ضعف در کار ارتفاع میشه و باعث اسیب رسانی به تجهیزات نظامی میشه. اینو داخل سایت زدن