2777
2789

لذت بخش ترین درد دنیاست. من وقت زایملنم داشت‌میگذست و درد نداشتم از۹ صبح رفتم بستری شدم تا ظهر چند نفر زاییدن ورفتن و‌من هیچ خبری نبود.بعدازظهر دردام کم‌کم شروع شد بچم سر دلم رود گفتن باید ماشی یکم راه بری و کمر تو به‌چپ و راست خم کن .خلاصه شب شد گفتن اینجوری پیش بری سزارین‌میشی ها؟بازم درد کشیدم ولی خب امیدوار بودم ۱۱شب دکترم اومد و ۱۱:۴۵ زایمان کردم😍 ببخشید ولی مثل یبوست شدیددد یدفه راحت‌میشی و سبک ...

درد داره ولی می ارزه . از الان بهش فکرنکن و نترس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلافاصله بعد از بیرون اومدن از اتاق عمل اینکارو میکنن؟

وای ببخشید نگرانتون کردم.نترسین عزیزان من واقعا دردش ب اندازه طبیعی نیس.شما که بیهوشی اینکارو میکنن متوحه نشین. واسه من خوب فشار نداده بودن به شدت خونریزی داشتم .جالبه وقتی دوباره فشار دادن خونریزیم خیلی کم شد

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

ببین عزیزم خیلی زیاده ولی در برابر شیرینیش خیلییییییی کمه

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

از این طبیعی ترسیدم که شاید چندین ساعت درد بکشم اخرشم هیچی و سزارین...

من تحملم فوق العاده کمه فک کن از اتاق عمل که اومدم بعد بهوش اومدنم درد زیادی داشتم زار زار گریه میکردم هی به پرستارا میگفتم توروخدا من درد دارم اونام میگفتن مسکن زدیم برات😭😭😭

يــه دخـــــتر دارم شــ😊ـا نــداره صــــــورتی داره مــ🌛ــا نـداره از خوشــــگلی تا نــداره😍😍😍😍 

من دو هفته اس زایمان کردم . خیلی درد زایمان زیاده البته اگه امیدورال کنی و ماما خصوصی بگیری خیلی دردات کم میشه . اپیدورال که تا ۹۰ درصد دردات کم میشه .

من به اپیدورال نرسیدم خیلی سریع باز شدم و زایمان کردم زایمانم یکساعت طول نکشید . 

خیلی ورزش کن من پیاده روی نمیتوستم برم ولی تو خونه گشاد گشاد راه میرفتم دستمو به صندلی نیگرفتم و کمرم را قر  میدادم . بعد زیره سیاه و گداخته هم زیاد بخور . 

شاید امروز نه اما حتما در آینده همه چیز بهتر میشود . توکلم به خداست