2777
2789

به لحظه شیرین بغل گرفتن بچت فکر کن هر دردی بالاخره تموم میشه اینم طبیعت زنه که زایمان داشته  باشه تازه الان شرایط عالیه زمان قدیمو تصور کن همه ۶یا ۷تا بچه میاوردن بیمارستانم نمیرفتن قابله میومده رو سرشون نمونش مادربزرگ خودم ۹ تا آورده فقط واسه دوتاشون بیمارستان بوده بقیش تو خونه

ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺁﺩﻣﯽ ﺭﺍ ﻋﻮﺽ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﺍﺯ ﺗﻮ ﭼﯿﺰﯼ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﻧﺒﻮﺩﯼ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﯽ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﻣﺜﻞ ﺳﻨﮓ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺣﺴﺎﺱ ﻣﺜﻞ ﺷﯿﺸﻪ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻥ ﺑﺎ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻻﻡ ﺗﺎ ﮐﺎﻡ ﺩﻫﺎﻧﺖ ﺑﺎﺯ نمی شود ﻏﺬﺍﯾﺖ ﺭﺍ ﺳﺮﺩ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﯼ ﻧﻬﺎﺭ ﻫﺎ ﻧﺼﻔﻪ ﺷﺐ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ﺭﺍ ﺷﺎﻡ ﺳﺎﻋﺘﻬﺎ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺁﻫﻨﮓ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﮔﻮﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﻭ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﺁﻫﻨﮓ ﺭﺍ ﺣﻔﻆ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﯼ ﺷﺒﻬﺎ ﻋﻼﻣﺖ ﺳﻮﺍﻟﻬﺎﯼ ﻓﮑﺮﺕ ﺭﺍ ﻣﯿﺸﻤﺮﯼ ﺗﺎ ﺧﻮﺍﺑﺖ ﺑﺒﺮﺩ ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺁﺩﻣﯽ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺷﺒﯿﻪ ﺁﺩﻡ ﻧﯿﺴﺖ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید باید اینجوری بگم

ولی حسش برای من اینجوری بود

فکر کن اسهال شدید بودی و دیگه چیزی برای دفع نداری ولی تو دستشویی دایم شکمت منقبض میشه با فشار و حس میکنی الان دل و رودت میاد بیرون .این درد همراه با اویزون شدن وزنه از کمرت

برای من همین حس بود البته من ماما خصوصی داشتم خیلی بهتر بود

توکلت علی الله.... تا همه امیدم به توست،مرا از خطرات چه باک!
وای درد فشار دادن شکم بعد سزارین رو میتونم توصیف کنم برات😭😭😭

کی زایمان کردی ؟ برا من اینکارد نکردن  . بیهوش بودم. 

با همین نیمه همین معمولی ساده بسازدیــــر کردی نیمـه ی عاشق ترم را باد برد
چرا فشار میدن؟😐

فکر کنم برای اینکه خونای اضافه بیاد بیرون.البته بدشانسی من بهوش بودم این کارو کردن جیغایی میکشیدم که نگو.اگه بیهوش باشین متوجه نمیشین

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

ببخشید تا حالا یبوست شدید شدی ؟ازت بیرون نیاد هزار برابر شدید تر از اون ببخشید چون پرسیدی گفتم اسهال هم میگیری تمام دل و روده ات به هم می‌پیوندند دل درد کلیه درد پیچش شکم و....اما وقتی میاد راحت میشی تمام دردهات میره

عزیزم اول باید بگم که شخص با شخص فرق داره.ممکنه واسه بعضیا خیلی راحت تر باشه ولی من از دوستم که ماما بود و زایمان طبیعی داشت قبل از زایمانم پرسیدم دردش چطوره؟گفت نمیتونم الکی بگم که مثلا خیلی خوبه هیچ دردی نداره که بعد فحشم بدی اینو بگم تا دم مرگ میری و برمیگردی واقعا همینطور بود.ولی به قول دوستان وقتی بچه تو بغلت میاد همه چی فراموش میشه.

کی زایمان کردی ؟ برا من اینکارد نکردن  . بیهوش بودم.

سال ۹۴.اره شانس من دو بار فشار دادن.چون به شدت خونریزی داشتم و دفعه اول خوب فشار نداده بودن.در عرص چند دقیقه سه دست لباس عوض کردم از  شدت خونریزی

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

من تو زایمان طبیعی وقت زور زدن یه کاراموز رفته بود بالای صندلی کنار تخت من

بعد از اون بالا با جفت دستش شیرجه میزد تو شکم من

اخر فحشش دادم گفتم بابا خونریزی معده کردم از دست وزن تو الاغ

من دارم از پایین میزام تو داری بالارو فشار میدی😂

توکلت علی الله.... تا همه امیدم به توست،مرا از خطرات چه باک!

دردش از پریود چندین برابر بیشتره اما وقتی بچه دنیا میاد همه چی آروم میشه و انگار تو این دنیا نیستی .

انگار اطرافت دریا و درخته و پرنده ها دارن آواز میخونن و صدای قشنگ موجای دریا میاد.

خیلی تجربه ی خوبیه خیلی