به لحظه شیرین بغل گرفتن بچت فکر کن هر دردی بالاخره تموم میشه اینم طبیعت زنه که زایمان داشته باشه تازه الان شرایط عالیه زمان قدیمو تصور کن همه ۶یا ۷تا بچه میاوردن بیمارستانم نمیرفتن قابله میومده رو سرشون نمونش مادربزرگ خودم ۹ تا آورده فقط واسه دوتاشون بیمارستان بوده بقیش تو خونه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فکر کن اسهال شدید بودی و دیگه چیزی برای دفع نداری ولی تو دستشویی دایم شکمت منقبض میشه با فشار و حس میکنی الان دل و رودت میاد بیرون .این درد همراه با اویزون شدن وزنه از کمرت
برای من همین حس بود البته من ماما خصوصی داشتم خیلی بهتر بود
توکلت علی الله....
تا همه امیدم به توست،مرا از خطرات چه باک!
ببخشید تا حالا یبوست شدید شدی ؟ازت بیرون نیاد هزار برابر شدید تر از اون ببخشید چون پرسیدی گفتم اسهال هم میگیری تمام دل و روده ات به هم میپیوندند دل درد کلیه درد پیچش شکم و....اما وقتی میاد راحت میشی تمام دردهات میره
عزیزم اول باید بگم که شخص با شخص فرق داره.ممکنه واسه بعضیا خیلی راحت تر باشه ولی من از دوستم که ماما بود و زایمان طبیعی داشت قبل از زایمانم پرسیدم دردش چطوره؟گفت نمیتونم الکی بگم که مثلا خیلی خوبه هیچ دردی نداره که بعد فحشم بدی اینو بگم تا دم مرگ میری و برمیگردی واقعا همینطور بود.ولی به قول دوستان وقتی بچه تو بغلت میاد همه چی فراموش میشه.