واسه منم شده بود غروب بعد ازین که آفتاب رفت بزار یکساعت تو هوای باز بمونه خودشون میرن توش نمک وسیر هم بریزتچافتاب نزار که برنجت میشکنه داغون میشه موقع پخت  یکساعت تو هوای آزاد بمونه کافیه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم شب یه پارچه بنداز توی حیاط یا بالکن ( اصلا توی خونه اینکارو نکن چون همه جونورا میان توی خونه و زندگیت) همه برنجاتو روش پخش کن لا به لاش نمک بپاش یه حبه سیر رو هم حلقه حلقه کن پخش کن بزار تا صبح بمونه قبل ازینکه آفتاب بیوفته روش، همشو جمع کن بزار یه جای خنک ... دوباره غروب ک شد برنجارو همونجوری پخش کن فک کنم با یکی دو بار پخش کردن همشون از برنج برن بیرون.. فقط باید هوای خنک بهش بخوره تا اون جونورا برن ... اصلا برنجتو داخل کمد یا جای گرم و آفتابگیر نزار لا ب لاش هم نمک بریز .
وااای نمیدونم چکارش کنم؟؟!! خونمون آپارتمانیه باید ببرم بالا پشت بوم . چقدر اونجا باشه کافیه؟ حشره ...
دوست خوب مگه تراس نداری
اصلا هم پخش نکن با گونی بزار تو هوای آزاد چند ساعت بعد هیچی از حشره ها نمیمونن.اصلا تو آفتاب نزار ک برنجت داغون میشه موقع پخت .ینی میشکنه وا میره اینا همش تجربس