2777
2789
وااای نمیدونم چکارش کنم؟؟!! خونمون آپارتمانیه باید ببرم بالا پشت بوم . چقدر اونجا باشه کافیه؟ حشره ...

میرن اگر بعد از اینهمه هواخوری بازم لای برنجات بودن ، مطمئن شو که مرده باشه و دیگه خیالت راحته ک برنجتو از بین نمیبرن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیر و نمک هم توشون گذاشته بودما

جاش گرم بوده ... امسال برنجای همه لولو گذاشت از گرما 😑😅 منم دو سه بار شبا برنجامو روی ملحفه پخش کردم توی بالکن اما صبحا قبل از اینکه آفتاب بگیره جمع میکردم میریختم توی سطلش و جلو کولر میذاشتم که تا شب دوباره پهن کنم بیرون ... همشون مردن و برنجا نجات پیدا کردن ... اون لولو ها اگر بمونن ، کرم میشن و بعدش پروانه میشن و همش از برنج تغذیه میکنن و عطر و طعم برنجو خراب میکنن و در اخر هم همه ی برنجا رو به پودر تبدیل میکنن😱😱😱

وااای نمیدونم چکارش کنم؟؟!! خونمون آپارتمانیه باید ببرم بالا پشت بوم . چقدر اونجا باشه کافیه؟ حشره ...

اول فلفل قرمز تند بزن بعد بزارش توی هوای ازاد یکساعت یا دوساعت میره بیرون خیالت راحت

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)

برنج رو موقع شستن حتما با اب کرم بشور که اگه جونور داشته بیاد رو اب

تو افتاب یا مهتاب باید چند ساعت پهت کنی

اگه تو افتاب پهن کنی برنجات مثل برتج کهنه میشه و بد پخت

یه شب که مهتاب هست( شب ۱۴ ماه قمری) توی تراس پهن کن تو سینی

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊