2777
2789

واسه منم شده بود غروب بعد ازین که آفتاب رفت بزار یکساعت تو هوای باز بمونه خودشون میرن توش نمک و‌سیر هم بریزتچ‌افتاب نزار که برنجت می‌شکنه داغون میشه موقع پخت ‌ یکساعت تو هوای آزاد بمونه کافیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالاخره حشره تا همین الانشم برنجو خورد کرده... ی روز بذاره کافیه... بعد توش برگ نعنا بذار

حشره هیچ کاری نمیکنه برنجو . آفتاب هم برنجو داغون می‌کنه نباید زیر آفتاب گذاشت .‌‌‌‌‌‌یکساغت تو هوای آزاد که آفتاب نباشه

وااای نمیدونم چکارش کنم؟؟!!

خونمون آپارتمانیه باید ببرم بالا پشت بوم .

چقدر اونجا باشه کافیه؟ حشره ها میرن یا تو برنجه میمیرن؟ آخه تنها نمیتونم همشو پاک کنم

💧  اب 💧 را‌  دری‌اب 💧

عزیزم شب یه پارچه بنداز توی حیاط یا بالکن ( اصلا توی خونه اینکارو نکن چون همه جونورا میان توی خونه و زندگیت) همه برنجاتو روش پخش کن لا به لاش نمک بپاش یه حبه سیر رو هم حلقه حلقه کن پخش کن بزار تا صبح بمونه قبل ازینکه آفتاب بیوفته روش، همشو جمع کن بزار یه جای خنک ... دوباره غروب ک شد برنجارو همونجوری پخش کن فک کنم با یکی دو بار پخش کردن همشون از برنج برن بیرون.. فقط باید هوای خنک بهش بخوره تا اون جونورا برن ... اصلا برنجتو داخل کمد یا جای گرم و آفتابگیر نزار لا ب لاش هم نمک بریز .

وااای نمیدونم چکارش کنم؟؟!! خونمون آپارتمانیه باید ببرم بالا پشت بوم . چقدر اونجا باشه کافیه؟ حشره ...

دوست خوب مگه تراس نداری 

اصلا هم پخش نکن با گونی بزار تو هوای آزاد چند ساعت بعد هیچی از حشره ها نمیمونن.اصلا تو آفتاب نزار ک برنجت داغون میشه موقع پخت .ینی می‌شکنه وا میره اینا همش تجربس

حشره هیچ کاری نمیکنه برنجو . آفتاب هم برنجو داغون می‌کنه نباید زیر آفتاب گذاشت .‌‌‌‌‌‌یکساغت تو هوای ...

عزیزم اگه به دونه های برنج دقت کنی دونه هاییو میبینی ک حشره واردش شده و توش مرده... حشره وارد برنج میشه و باعث خورد شدن برنج میشه

واسه منم شده بود غروب بعد ازین که آفتاب رفت بزار یکساعت تو هوای باز بمونه خودشون میرن توش نمک و‌سیر ...

تو چی بریزم تو سینی که جا نمیشه! رو ملحفه هم میشه پهنشون کنم؟ شما تو چی پهن کردی برنجتو؟

💧  اب 💧 را‌  دری‌اب 💧
عزیزم اگه به دونه های برنج دقت کنی دونه هاییو میبینی ک حشره واردش شده و توش مرده... حشره وارد برنج م ...

نه اصلا . واسه من که اینجوری نبود تا حالا هم ندیدم فقط توش راه میرن .میزارم تراس چند ساعت میمونه اونم سایه ‌ خودشون میرن