2777
2789
عنوان

پایین نیومدن زردی نوزاد

6822 بازدید | 81 پست

سلام دوستان.دختر من توی ۳روزگی زردیش ۱۲ بود.براش دستگاه اجاره کردیم توی خونه.بعد دو روز که آزمایش دادیم شده بود ۱۳.

دستگاه رو عوض کردیم پیشرفته تر گرفتیم.دکتر گفت بعد دو روز باید زردیش بیاد روی ۸.در صورتیکه که فقط یک واحد کم شد و الان توی  هفت روزگی زردیش ۱۱شده.دکتر میگه با وجود ۴روز دستگاه نباید ثابت بمونه.خیلی نگرانم.عصر نوبت دکتر گرفتم. بنظرتون چرا ثابته.ممنونتون میشم اگه اطلاعاتی دارین بهم بگین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زردی عادیه دیگه اصلا نگران نباشید 11 هم خطرناک نیست فقط زیر دستگاه بزارید خودش برطرف میشه .هی دکتر نبرید هی میخوان خون بکشن

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  
میگن شاید از شیر خودته که زردیش پایین نمیاد.من هرچیزی که میگن خنکه و خوبه میخودم ولی اثر نداره

هیییییچ وقت اشتباهی که من کردم رو نکن به منم گفتن شاید تقصیر شیر خودته و شیرمو به مدت سه روز قطع کردن و تا مرز خشک شدن شیرم پیش رفتم اگه مادرم و رسیدگی های اون نبود الان پسرم شیرخشکی بود