2777
2789
وای ممنون از راهنماییت عزیزم فقط یک سوال قرص یاسمین رو از کی شروع کنم تا اونجا پاک باشم

کی میخای بری؟یجوری شروع کن ک اونجاهم قرص بخوری ک راحت باشی راستی کوله هم ک میبری حتماااا سبک باشه پارسال مامانم کولش خالی بود اما سنگین بود کوله سبک ببر چسب زخم هم ببر خدای نکرده نیاز میشه راستی قاااااشق حتماااتت ببر برا خودتو بچهات زاپاسم ببر قاشق مادرشوهرمیگ اونجا خیلی نیاز میشه واسه غذاخوردن

تیکر مستقل شدنمه ,لطفاواسم صلوات بفرستید واسه مستقل شدنم ازخانواده همسرم دلم ارامش میخاد باصلواتتون بم ارامش بدیدمرسی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای ممنون از راهنماییت عزیزم فقط یک سوال قرص یاسمین رو از کی شروع کنم تا اونجا پاک باشم

چادر لبنانی ببر خیلی پوشبده وازاده بلندم نباشه دستو پاتو بگیره تجربیات اقواممو بهت گفتم اونجاهم برید تو خونه هااستراحت کنید ک توان راه رفتن داشته باشید التماس دعا میشه واسه پسزم دعاکنی اسمشو ببری هم ازاینحا هم اونجا اسمش محمدحسین میبرمش واسه گفتاردرمانی خیلی درمونده شدم التماس دعا

تیکر مستقل شدنمه ,لطفاواسم صلوات بفرستید واسه مستقل شدنم ازخانواده همسرم دلم ارامش میخاد باصلواتتون بم ارامش بدیدمرسی 
اهان برای قرص متوجه شدم  خیلی لطف کردی روشنم کردی مرسی

ان شاالله ک قسمته بری ب سلامتی بری وبیای التماس دعا 

انشاالله به ارامش برسید براتون صلوات فرستادم

ممنونم خیلی خانومی 

چادر لبنانی ببر خیلی پوشبده وازاده بلندم نباشه دستو پاتو بگیره تجربیات اقواممو بهت گفتم اونجاهم برید ...

الهی که شفاشو از خود ارباب بگیری

حاجتتو گذاشتم اول تومار حاجتم 

به یادتم عزیز

مربی قرآن دخترم با وجود دختره 6ساله و بچه_3_2ساله هر سال داره پیاده میره.  دختر کوچیکشو با کالس ...

عزیزم مربی قرآن چه جوری پیدا کنم

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو
الهی که شفاشو از خود ارباب بگیری  حاجتتو گذاشتم اول تومار حاجتم  به یادتم عزیز

ممنونم خیلی لطف میکنی اسمشم ب نیست خود امام حسین گذاشتم محمدحسین تاالانم خداییش هروقت رو زدم حضرت زهرا رومو گرفته همه میگفتن بزار سپهر امامن فقط گفتم محمدحسین ب نیت خپدش الانم دلم روشنه بازم حضرت زهرا دستمو میگیره التماس دعا

عزیزم مربی قرآن چه جوری پیدا کنم

زنگ بزن از 118بگیر شماره مهدقران یا درالقران نزدیک محل زنذگیتون 

ممنونم خیلی لطف میکنی اسمشم ب نیست خود امام حسین گذاشتم محمدحسین تاالانم خداییش هروقت رو زدم حضرت زه ...

حتما همین طوره 

ما هم تو فامیل یک محمد حسین داریم چشمش به خاطر زردی کور بود که تا پارسال از امام حسین شفا شو گرفتن و بینا شد....خدا کمک میکنه فقط باید برید سمتش 

حتما همین طوره  ما هم تو فامیل یک محمد حسین داریم چشمش به خاطر زردی کور بود که تا پارسال از ام ...

چقدر خوب مت پسرم نه ماهش بود چنتا دکترگفتن عمل میخاد گوشش اما واقعا معجزه شد محرم بود خود حضرت زهرا شفا داد معجزه شد الانم معجزه میشه دلم روشنه 

چقدر خوب مت پسرم نه ماهش بود چنتا دکترگفتن عمل میخاد گوشش اما واقعا معجزه شد محرم بود خود حضرت زهرا ...

همین امیدواری تون عالیه خدا همین توکل رو از شما میخواد بقیش با خودشه

الهی که شفاشو از خود ارباب بگیری  حاجتتو گذاشتم اول تومار حاجتم  به یادتم عزیز

عزیز دلم اگه دلت خواست تو رو به حق حضرت رقیه برای صاحبخونه شدن من دعا کن خیلی در عذابم فقط یه معجزه نجاتم میده

زنگ بزن از 118بگیر شماره مهدقران یا درالقران نزدیک محل زنذگیتون 

شهریه اش چه قدره من الان دخترم چهار سالشه میشه برد