2777
2789

اگه بخاطر دلیلای چرت شوهرتون بگه تو یه ساختمون با فامیلش و خانوادش باشید قبول میکنید یا جدامیشید؟

حق انتخابم بهتون نده بگه سا زندگی کن اینجوری یا برو طلاق خونه هم‌کوچیک باشه شوهرتونم خیلی باهاتون خوب نباشه درکل بچه هم نداشته باشید

جدا زندگی میکنیم

از اول نگفت؟ 

خوشم نمیاد همسرم انقدر بی معرفت باشه که سر این مسایل راحت زور بگه و بعد بگه اگه قبول نمیکنی طلاق 😒

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول یکی میزنم تو دهنش ک اینجوری وقیحانه اسم طلاق رو برای هیچ و پوچ رو دهن نجسش نیاره

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

بچه داشته باشم هم میگم باشه یا خونه ی مستقل و جدا ، با فاصله از فامیلت یا طلاق و بای بای 

مردی که آرامش و راحتی من براش مهم نباشه گم شه بهتره

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

اصلا حرفش رو هم نزن...‌من نه با خانواده خودم زندگی میکنم و نه با خانواده شوهر....

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

اصلا حرفش رو هم نزن...‌من نه با خانواده خودم زندگی میکنم و نه با خانواده شوهر....

وای افرین بخدا من حوصله مامان بابای خودمم ندارم چ برسه پدرشوهر و مادرشوهر مخصوصا اگر خارشوهرم باشه و جاری💔

هرچقدرم خانواده خوب باشن ممکنه حتی بخاطر خوبی و دلسوزی هم دخالت کنن و تفرقه افکنی بشه

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

جدا زندگی میکنیماز اول نگفت؟ خوشم نمیاد همسرم انقدر بی معرفت باشه که سر این مسایل راحت زور بگه و بعد ...

از اول گفت کامل جدا بعد پدرش مرد گفت نه باید با خانوادم تو یه ساختمون باشم

وای افرین بخدا من حوصله مامان بابای خودمم ندارم چ برسه پدرشوهر و مادرشوهر مخصوصا اگر خارشوهرم باشه و ...

خداروشکر من اصلا بابامم قبول نمیکنه چه برسه خودم قبول کنم😅

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

والا من خونه مستقل باشه کلا دور از خانواده همسر و همسرم بگه یا همین یا طلاق والا طلاق رو انتخاب میکن ...

مردهای الدنگ امروزی اکثرا حرف زدن که بلد نیستن بماند

ارث باباشون رو هم از ادم طلب دارن

خداروشکر من اصلا بابامم قبول نمیکنه چه برسه خودم قبول کنم😅

من اولین هدفم از ازدواج فرار از مامان بابامه

و دلیل اونا برای رضایت ب ازدواجم راحت شدن از منه😂😂😂

شوهر من اوایل یواشکی هر میپروند که بریم یجا و خرجمون کم میشه و غیره گفتم منو با خانوادت دشمن نکن و تموم شد 

البته اینم بگم خانواده داغونی داشت که بعدا سر نرفتنم چیا کشیدم از دستشون

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️