2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایطش رو نداری بعدا بری موقع خلوتی باشه تا اذیت نشی

خدایا شکرت که هوامونو داری   خدایا همه امیدمون به خودته فقط خودت   نفسای من گل پسرام  خدایا خودت مواظبشون باش  

مربی قرآن دخترم با وجود دختره 6ساله و بچه_3_2ساله هر سال داره پیاده میره.  دختر کوچیکشو با کالسکه میبره.  

ولی به نظرم خیلی سخته اگه میتونی بچه ها رو بزار جایی خونه اقوام نزدیک مثل پدر و مادر و یا خواهر و یا برادر،  خودت برو 

ممنونم از جواباتون  ولی مشتاقم که از تون انرژی مثبت بگیرم گرد و غبار اون مسیر شفای دردام بشه . ...

عزیزم شفای دردای خودت باشه

بچه هشت ساله و دوساله ک چیزی از اون حالو هوا نمیدونه 

مشکل الودگی هوا هست بفکر غذاشکن بابد باشی و...

شما که شرایط رفتن به اونجا رو نداری و به مشقت میافتی، به خدا خود امام حسین بیشتر از این که بخواد شما بری زیارتش دلش میخواد دست خلق الله رو بگیری...

همون هزینه رو بده به محک یا یه بهزیستس یا آسایشگاه معلولین، هم بچه هات اذیت نمیشن و هم دلت شاد میشه

سفر و پیاده روی رو میتونی وقتی کوچولو ها بزرگ تر شدن و اقلا چیزی حالیشون شد هم بری