2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد

221 بازدید | 15 پست

نظرتون در مورد کسی که  چند ماه بعد از فوت نزدیکانش باردار میشه چیه؟ به نظرتون بارداری یعنی بیخیالی ؟ یعنی عزیزشو دوست نداشته؟به فکر خوشی خودش بوده؟ نظرتونو صادقانه بگین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من اگر کسی همچین فکری کنه خیلی خیلی کوته فکر و چیپ و بیشعوره. مگر قرار بعد مرگ کسی بقیه هم سر بزارن بمیرن دور از جونت؟ 

من یکی که به حرف هیچکی اهمیت نمیدم، در دروازه رو میشه بست ولی در دهن مردم رو نه. بزار هرکی هرچی میخواد بگه

خب حالا اگه این موضوع براتون مهمه میتونید همون موقع نگید باردارید یکم که گذشت بگید مردم که حساب کتاب نمیکنن اقدامتون کی بوده 

در صورتی که بنظر من به هیچکس ربط نداره اصلا

شاید این بلاها را سرم آوردی که ببینی صبرِ ایوب دارم یا ندارم. ندارم! ندارم! ندارم

عزیزم چون یکی از فامیل دوست نزدیک مرده یعنی کلا زندگیشو تعطیل کنه؟

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡

من اگه ببینم یه نفر یه ماه بعد مرگ مادرش جواب ازمایشش مثبت شده،یعنی روزای مرگ مادرش هم اقدام داشته،هیچ فکری به ذهنم خطور نمیکنه

اصلا نباید به این چیزا فکر کرد.یعنی فکر کردن بهش هم زشته

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍

بچه دار شدن انقدر فاکتور مهمی داره که از دست دادن عزیز توش گم میشه 

حالا اگه به زن از نظر روحی فشار بیاد واسه خاطر خودش اگه یکم بگذره بهتره 

فاکتورهای مهم

سن زن 

سن مرد

وضعیت مالی

سلامتی جسمی زن

و و و 

به نظرم بکم کوته فکریه که این دوتا مساله بهم ربط داده بشه البته ببخشید رک گفتم 

خوشحال میشم وقتی پستامو لایک میکنین، اما اما اما نمیدونین وقتی میبینم نوشته "پست شما را پاسخ داده است" چقدر مشعوف میشم.. 🤗

خدا به خیر کنه عاقبت همه رو با این مغزای کوچیک و فندوقی یه سری مردم بیکار

یعنی چی اخههههه

چه ربطی داره

طرف واسه اینکه یکیش مرده حق نداره رابطه داشته باشه؟؟

مردم کم مونده راجب لباس زیر همدیگه هم نظر بدن و حرف درست کنن😑

#نه_به_لایک