2777
2789
عنوان

خرج و مخارج

190 بازدید | 17 پست

سلام ... خانوما میشه لطفا بگید خرج ماهتون چقدره؟چندنفرید؟مستاجرید؟

بنظرتون ماهی چقدر درامدمون باشه استرس اینده نداشته باشیم؟

لطفا عددهای نجومی نگید و واقعیت بگید.این دوران به اندازه کافی دپرس هستیم شما دامن نزنید

خواهش میکنم واسم دعا کنید که خدا ارزوم رو براورده کنه

منک ناهار ندارم تو از خرج حرف میزنی حوصله ندارم تو این گرونی برم بیرون 

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡

ماهی ده میلیون داشته باشم استرس هیچی رو ندارم هیچی ها

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه گفت... آدما جور وا جورن... نیاز و خواسته ها و سطح قناعت و... توی آدما خیلی خیلی فرق میکنه

شما خودت باید بشینی حساب کنی و حدودی چرتکه بندازی تا خرج دستت بیاد

از دریا آموختم غرق کنم کسی را که از حدش گذشت......!!

ما حقوقمون اداره کاره.. نصف بیشترش میره واسه قسطاخونه... مستاجر نیستیم اما از صد تا مستاجر بدتریم چکن قسط داریم... اون ماه یکی از قسطامون تموم میشه... راحت میشیم یکم 

انسانم آرزوست  

بچه های ناهار سریع کم هزینه بگید چون پسر دارم باید حتما یجیز درس کنم حتی ساده

سیب زمینی اب پز 😐

عزیزم تخم مرغ یا سیب زمینی ابمز بدم میاد کلا نمیخورم😭