2777
2789

سلام دوستان

من 6 ساله که  گواهینامه گرفتم ولیکن رانندگی نمیکردم همین که ماشین نبود و هم اینکه بعد از خرید ماشین اقای همسر اجازه نمیداد وخودم هم زیاد مسر نبودم 

اما یک ماه پیش تصمیم گرفتم ماشین جدا بخرم و خودم رانندگی کنم چون شوهرم رو ماشینش حساس هست و نمیزاره با اون رانندگی کنم .. 

الان هم که خودم ماشین خریدم ( یک پرایدمدل 83 ) بازم موج منفی میده و میگه تو نمی تونی تو میترسی تو توانایی نداری رانندگی توذات خانمها نیست تو قدت کوتاه و .... امروز صبح اومدیم سرکار با ماشین من.. با این شرط که خودم برونم .. رفت عقب نشست گفت تصادف کنی من عقب باشم بهتره .. با اینکه خوب رانندگی  کردم و رسیدیم شرکت باز هم اومد بالا شروع کرد به روضه خوندن.. دیگه از دست حرفاش و رفتاراش  عاصی شدم .. چه کار کنم به نظرتون چی جواب بدم چه جوری برخورد کنم ..  

همینی که هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا محلش نده عزیزم سعی کن به هیچ عنوان سوار ماشینت نکنیش که انرژی منفی بهت نده خودت یه دوره تنهایی رانندگی کن تا دست فرمونت عالی بشه  وقتی بدونه خودت با اعتماد به نفس کامل همه جا میری و راه های دور تعجب میکنه مثلا هرجا میری بهش بگو ...بگو امروز رفتم فلان جا بزار بدونه رانندگیت خوب شده عادت میکنه عزیزدلم

او خواست مرا دفن کند.....دریغ از آنکه من بذر بودم....

قوی باش همش با خودت بگو من میتونم.. با اونم اصلا نرو بیرون.. حالا من همسرم به زور بهم رانندگی یاد داد ماشین دستم میده که خودم برم کارامو انجام بدم

تو ساده دل کندی ولی،تقدیر بی تقصیر نیست

میخواد اعتماد به نفست رو از بین ببره. مگه میشه بگی خانما توی ذاتشون رانندگی نیست. بگو اگر مردای کم ظرفیتی مثل تو اجازه بدن میبینی که تو ذات خانم ها هم قدرت رانندگی هست. یه سری ادما امثال شوهر شما توی خیابون وقتی یه خانم رانندگی میکنه کلی بهش متلک میگن و بوق میزنن تا اذیتش کنن و بعد بگن بلد نیست. 

من شبا توی جاده شوهرم خوابش میگیره و نمیتونه رانندگی کنه برا همین من رانندگی میکنم شبا. به قول شوهرم رانندگی توی شب از روز خیلی سختتره.

بهش بگو من اینکارو میکنم چه تو موافق باشی چه مخالف. پس بهتره خودت رو ادم بده نکنی با کوته فکریات و باعث نشی که بگم شوهرم پشتم نبود تو این مورد و پشتم رو خالی کرد و حمایتم نکرد.

منم شوهرم همینطوریه یه روز میگه خودت برو یه روز دیگه اینقدر میترسونتم که استرس میگیرم . حالا خودش ماشینو به صد جا زده . منم استرس میگیرم با خودش که میرم خیلی اعصابم خورد میشه .  اصلا فک میکنم راننده نشم . 

با همین نیمه همین معمولی ساده بسازدیــــر کردی نیمـه ی عاشق ترم را باد برد
قوی باش روحیه تو نباز مصمم تر باش نزار ببینه ضعیفی کم کم خودش ازاینکه ببینه تو راننده خوبی هستی تو د ...

میخوام همین کار بکنم ..نمیخام جا بزنم.. 

اخه انتظار داره منی که یک هفته اس ماشین دست خودم افتاده تو سربالایی ماشین بدون هیچ مشکلی روشن کنم راه ببرم..

همینی که هست

سوارش نکن اگه دوستی داری رانندگیش خوبه با اون برو بیرون

دوست من اوایل خیلی ناشی بود جوری ک بعد دور دور کمردرد میگرفتم😆 ولی انقد روحیه دادم بهشو گفتم چیزی نیستو کمکش کردم ماشالا الان خیلی خوب رانندگی میکنه ب شوهرت یه ذره اهمیت نده بابای منم اینجوری غرغر میکرد مامانم نزاشت یاد بگیره اینا از سیاستشونه

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
اصلا محلش نده عزیزم سعی کن به هیچ عنوان سوار ماشینت نکنیش که انرژی منفی بهت نده خودت یه دوره تنهایی ...

قربونت من الان تنها میرم خودم یک سری مسیرها رو در اطراف 

ولی تو پارک کردن. خروج از پارک .. یا پشت چرا غ قرمز  یا تو سربالایی که مشکل دارم کند هستم

یا کلا نمی تونم 

ایشون  هی میزنه تو سر من که تو نمی تونی رانندگی کنی تو یاد نمیگیری و تو قدرت نداری

همینی که هست
منم شوهرم همینطوریه یه روز میگه خودت برو یه روز دیگه اینقدر میترسونتم که استرس میگیرم . حالا خودش ما ...

خیلی بده  .. درکت میکنم .. 

من هم با این طرز برخورد همون یک خرده اعتماد به نفس و جراتی هم که پیدا کردم به کلی فراموش میکنم و احساس ضعف

همینی که هست
قربونت من الان تنها میرم خودم یک سری مسیرها رو در اطراف  ولی تو پارک کردن. خروج از پارک .. یا ...

خوشبحالت ماشین برا خودت داری . اول رانندگی همه اینطورین رانندگی کن تجربت زیاد میشه . میتونی یه مربی بگیری تا پارک کردن رو باهات کار کنه با ماشین خودت ‌.

با همین نیمه همین معمولی ساده بسازدیــــر کردی نیمـه ی عاشق ترم را باد برد
قربونت من الان تنها میرم خودم یک سری مسیرها رو در اطراف  ولی تو پارک کردن. خروج از پارک .. یا ...

خوب راه میوفتی مشکلی نیست یه خورده زیاد رانندگی کنی خودت اعتماد به نفست زیاد میشه اما اصلا نزار دیگه سوار ماشینت بشه من شوهرم اصلا اینطوری نیست خداییش کلی تشویقم میکنه باورت میشه اینقد اعتماد به نفس مهمه دوروز بعد گواهینامه ماشینو ورداشتم با مامانم از تهران رفتیم قزوین اعتماد به نفس داشتن خیلی خوبه تو رانندگی اصلا نترس دستت راه میوفته 

او خواست مرا دفن کند.....دریغ از آنکه من بذر بودم....