2777
2789

چن روزه سینه هام درد داره وسفت شده ودلدرد پریودی دارم امروز بی بی زدم منفی بود اعصابم بهم ریخت رفتم نواربهداشتی گذاشتم میدونم که بازم منفیه ومث دوماه قبل قراره چهارپنج روز زودتر پری بشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لعنت به هرچی بی بی منفیه میرنه به اعصاب ادم😢😢😢

ای ساقی دشت کربلا امدم پابوست میگن بابالحواج هستی آقا نظری کن تورو به حق مادرت ام البنین تورو به حق ناامیدیت که نتونستی آب ببری خمیه میدونی نا امیدی چه دردی داره نا امیدم نکن نزار بگن رفت پیش عباس و حسین اونجام ردش کردن مولای من نظری کن آقا دامن من و همه منتظرا رو سبز کن آمین 
دلم خواست بی بی چکو بزنم توسرخودم.خیلی عذاب میکشم خیلی

منم مثل توهم ولی دیگه ۲ ماه اصلا بی بی نمیزنم 

ای ساقی دشت کربلا امدم پابوست میگن بابالحواج هستی آقا نظری کن تورو به حق مادرت ام البنین تورو به حق ناامیدیت که نتونستی آب ببری خمیه میدونی نا امیدی چه دردی داره نا امیدم نکن نزار بگن رفت پیش عباس و حسین اونجام ردش کردن مولای من نظری کن آقا دامن من و همه منتظرا رو سبز کن آمین 

غصه نخور ایشالا دامنت ب زودی سبز بشه من چهار سال حی زدم منفی شد بلاخره مثبت شد خدا ب وقتش بهت میده فقط استرس نداشته باش . من هربار ک منفی میشد تا یک هفته افسرده بودم .

این روزهادارم باخیال آمدنت تصویرمیبافم فرزندم   
منم دیگه اصلا نمیزنم واقعا بااعصابم بازی میشه

روان ادمو بهم میزنه😢😢😢

گاهی وقتا مثبت بودنشم مکافاتیه.

من شیش ماه از ازدواحم میگذشت که یک هفته ای بود خیای حالم بد بود دل پیچه داشتم همش 

هر روز میرفتم دکتر اخر روز پنجم دکتره گفت نکنه حامله گفتم نه بابا دوسه روز دیگه پریودمه.

دسگه خلاصه ترسیدم بی بی زدم دیدم مثبته 

وای چقدر گریه کردم

چقدر برنامه داشتم.

همش به فنا رفت

شوهرم که اصلا تا سه چهار ماه میگفت نمیمونه و الکیه

حتی تعیین جنسیت نیومد باهام.

ولی خداروشکر حالا ذختزم 20 ماهشه و دارم کارامو شروع میکنم دوباره

تولید کننده انواع میوه خشک و لواشک خالص عسل و زعفران با کیفیت صادراتی ارسال به همه شهرها و خارج از کشور😍کانال تلگرام 👈 https://t.me/khanemivekhoshk  پیج اینستاگرام 09157112469👇 https://instagram.com/Khanemivekhoshk
غصه نخور ایشالا دامنت ب زودی سبز بشه من چهار سال حی زدم منفی شد بلاخره مثبت شد خدا ب وقتش بهت میده ف ...

ممنون عزیزم انشالا.آخه من 6ساله ازدواج کردم ولی تازه اقدام کردم.خیلی حرف میشنوم از بقیه.بقیه فک میکنن که مشکل دارم