2777
2789
عنوان

این درد چیه؟

106 بازدید | 6 پست

سلام

من ۱۰ روز پیش اقدام داشتم برای بارداری و تو دوران تخمک‌گذاری هم بود

الان هم ۹ روز مونده به پریود بعدیم

از دیروز زیر دلم درد میگیره و شدتش کم و زیاد میشه بعضی وقتا و یه دردهای خفیفی هم داره

نمیدونم اصن طبیعیه این دردها برای نینیه یا چی! میشه کمک کنین؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا همه میخوان فردای اقدام علائم بارداری نشون بده

هنوز تخمک و اسپرم بهم نرسیدن، مراحل لقاح رو سرچ کن بخون عزیزم

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت
چرا همه میخوان فردای اقدام علائم بارداری نشون بده هنوز تخمک و اسپرم بهم نرسیدن، مراحل لقاح رو سرچ ک ...

حالا شما حرص نخور شیرت خشک بشه! من منتظر علائم نیستم سوالمم بخونی نوشتم نمیدونم دلیل این دردا چیه

حالا شما حرص نخور شیرت خشک بشه! من منتظر علائم نیستم سوالمم بخونی نوشتم نمیدونم دلیل این دردا چیه

من چرا باید حرص بخورم، شما داری حرص میخوری که تاپیک میزنی، ضمنا نگران شیر من نباش، تو همین نی نی سایت سرچ کنی، دو هزارتا تاپیک مشابه هست، وقتی میتونی راحت اطلاعات کسب کنی، نکن، منتظر بمون بقیه جوابتو بدن و بگن بخاطر اقدامه

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت