2777
2789
عنوان

من خوشگلترم یادخترهمسایه طبقه سوم از پایین آپارتمانمون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 56 پست
عکس شوهرتو بزار من هلاکم ببینم چه شکلیه تویوخدا

اونو باز یه سری دیگه تاپیک میزنم که  شاهزاده سوار براسبمو با هفت تا داداش کور و کچل و کوتاهش مقایشه کنین باز بگین کدومشون خوشگلتره😂😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونو باز یه سری دیگه تاپیک میزنم که  شاهزاده سوار براسبمو با هفت تا داداش کور و کچل و کوتاهش مق ...

حتما شوهرت از اونهاست که خانوادش و بقیه برادرهاش همه مشکل دار و بد اخلاق و بی مسولیت و خیانت کن هستند ولی شوهر تو تو همچین خانواده ای قدیسه در اومده جلل خالق؟

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
خب معلومه دختر همسایه سه طبقه پایین تر از ما... 😂😂😂😂

نه اشتباه کردی من😇😇😂

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖

حالا بچه ها جداازشوخی..... درسته به جز تک و توکی از اوقات که برای همفکری حل مشکلات یا کسب تجربه بقیه اینجا میایم و خیلی وقتا هم برای گدروندن وقتمون....

ولی وجدانی بعضی تاپیکا حس خاله زنک بودن و به ادم تلقین میکنه....

اینکه کی خوشگلتره چقدر مگه مهمه؟؟؟؟

روزتون خوش😍😍😍😍😍😍

ای وای شماازکجا فهمیدی؟

تابلو بود

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
پروفایل دزد😒👊

اولا چه طرز حرف زدنه خانوم موادب باش😤😤😤بدم اگه به تاریخ عضویت توجه کنی میبینی کی پروفایل دزده 😛😛😛😛😛😛

خدایا شکرت ممنونم ازت خدااااا که منو لایق مادرشدن دونستی امروز ۹۸/۵/۴روزشهادت امام رضا بی بی چکم مثبت شد قربونت برم آقا که حاجت روام کردی 😍😍همین امروز ازته دلم ازخدا و امام رضامیخوام که همه منتظرا دامنشون سبزبشه ان شاالله💛💞