2777
2789
عنوان

من خوشگلترم یادخترهمسایه طبقه سوم از پایین آپارتمانمون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 56 پست

این خانم دارن کسایی ک از صب دارن این تایپک مسخره را میزنن مسخره میکنه

ما باید حقیقت را می‌گفتیم.و حقیقت این بود: «نه، اصلاً حالم خوب نیست.»اما هیچکس نمی‌دانست چطور با شنیدن این حقیقت کنار بیاید، بنابراین ما راه‌های دیگری برای بیان آن پیدا کردیم...و از هر جایگزین دیگری استفاده کردیم: موادمخدر، مشروبات الکلی، مواد غذایی، پول، بازوهای‌مان، بدن‌های دیگر. ما به حقیقت خود، به جای صحبت کردن از خود غیرواقعی‌مان، عمل کردیم و گند همه‌چیز درآمد!اما ما فقط می‌خواستیم صادق باشیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها بعضیاتون دارین اشتباهی همسایه طبقه سوم از بالا رو میگین فک کنم....😁😁😁😁

من بچگی هام فکر میکردم طبقه اول از بالا هست نه پایین 😬

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

انقده که من تو نی نی سایت دکترا دیدم تو واقعیت ندیدم اینجا از ۱۰نفر ۱۱نفر دکترا دارن 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
خواهر شوهرت🤣

تازه اینا مال دختر همسایه مونه....

اگه خواهرشوهرمو بگم که ۱۰سانت از قدش کم میکنم ۲۰ کیلو به وزنش اضافه میکنم....

واسه جاریمم یه آپشن کچلی تمیز به خصوصیاتش می افزایم😂😂

عزیزم منم قدم ۱۷۰ وزنم ۵۸ چشمام مشکی درشت مژه هام بلند پوستم گندمی لبها و گونه م قلوه ای موهام مشکی و پر و بلند و لخت .دندون‌هام ردیف و سفید بسیار جذاب ۳ تا لیسانس دارم و الانم دارم واسه دکتری میخونم .

خواهر شوهرمم ۱۶۰ قدشه ۸۰ وزنشه به شدت شبیه خواهر های سیندرلاست عقب مونده هم هست و سوادم نداره 

حالا کدوممون قشنگ تریم؟؟😐😐

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖

عکس شوهرتو بزار من هلاکم ببینم چه شکلیه تویوخدا

تازه اینا مال دختر همسایه مونه.... اگه خواهرشوهرمو بگم که ۱۰سانت از قدش کم میکنم ۲۰ کیلو به وزنش اض ...

مادرشوهرت چی😂😂🤣🤣🤣🤣

کاش دمم میشکست بین میلیونها اسپرم اول نمیشدم  
بابا حتی اگه به دکترام یه تافلم اضافه کنم بازم به چشمت نمیام😀😀😀

روش فکر میکنم 🤓