2777
2789

خیلی ناراحتم تنها پولی ک برا خرید جهیزیه داریم ۱۵تومنه ک ۱۰تومنش ۳ماه بعد میرسه دستمون با این وضع مملکت به این پول کوفت هم نمیدن واقعا نمیدونم چیکار کنم از دست بابام خیلی دلخورم پارسال وام ازدواج منو برداشت خرج کرد گفت موقع خرید جهاز میدم بهت الان ک میگم دستت ۶تومن داری بده بهم میگه قرض دارم از تو واجبه 

😭😭😭😭😭😭😭😭😭

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عروسیت کیه عزیز ? انشالله جور میشه 

بگرد با کمترین هزینه وسیله های مورد نیازتو بخر 

برا سلامتی نی نی کوچولوی منم صلوات بفرستین لطفا :)  جانی ودلی ... ای دل و جانم همه ♡ تو ♡ هر لحظه شکر خدایا ☆☆☆ 

عزبزدلم بمیرم برات

من پنج سال و نیمه ازدواج کردم تاااازه کابینت دست دوم نصب کردیم

هنوز تلویزیرن ندارم

مبل ندارم

فرش خیییلی معمولی دارم

حمومون در نداره

خونمون خیییلی تعمیرات میخواد

کلا هنوز صفریم

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

من هزارتومنم ندارم بدبختی اصلیمم اینه که کلا زورم میاد با این گرونی و نوسان قیمت ها خریدکنم خدا خودش یکاری بکنه ارزون شه قیمت ها بعدم ثابت شه بتونیم حداقل قسطی بخریم

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
چن روز پیش رفتیم عروسی دختر عموم بابام جهیزیشو دیده برگشته میگه من هیچ کدوم اینا ذو نمیتونم 

اره بابای منم خسیس‌بازی درمیاورد زیر بار جهیزیه نمیره ک  بزور زورشون‌کردم‌با اعتصاب و دعوا خدارحم کردم اعتصاب کردم‌ک‌قبل گرونی چنتا تیکه‌وسایل بزرگو برام‌خریدن  قربون خودم‌برم😆

عزیدم این دیگه همش ازجامعه نیست متاسفانه ازبی مسیولیتی پدرته..  پدرکه شدمردی بایدیادبگیره خانو ...

چن روز پیش رفتیم عروسی دختر عموم بابام جهیزیشو دید تو جمع بهم گفت من نمیتونم اینارو برات بخرما انقد حالم بد شد بغض کرده بودم.بیچاره اونم نداره وگرنه میداد

چن روز پیش رفتیم عروسی دختر عموم بابام جهیزیشو دیده برگشته میگه من هیچ کدوم اینا ذو نمیتونم 

الهی عزیزم خدای توام بزرگه خیلی بزرگ حتما برات میرسونه... نشدهم غم به دلت راه نده خودتون تلاش میکنیدجمع میکنیدوقتی میبینی بابات نمیده