2777
2789
عنوان

تست hpv

514 بازدید | 14 پست

سلام. کسی می دونه تست hpv رو هرچند سال یه دفعه باید انجام داد؟ چون هزینش بالاست هر سال که پاپ اسمیر میدم زورم میاد hpv هم بدم. مگراینکه اجباری باشه که دیگه چاره ای ندارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تست hpv رو هر سه سال بايد داد ..  و اگرمورد مشكوكي باشه پاپ اسمير نشون ميده  كلا اگه دكت ...

الان من ۳۷ سالمه می تونم واکسنش رو بزنم؟ از نظر مالی برام مساله ای نیست. میگم نکنه بزنم یهو hpv بگیرم

من بیست سالمه برم دکتر؟

واگسنشو اگر بزنی ببرای همیشه خیالت راحته من ایران نیستم نمیدونم ایا اونجا میزنن یا نه من دخترم و پسرم هردو واکسینه شدن و اینجا خیلی مرسومه که حتما بزنن تا سنت پایینه بزن

الان من ۳۷ سالمه می تونم واکسنش رو بزنم؟ از نظر مالی برام مساله ای نیست. میگم نکنه بزنم یهو hpv بگیر ...

ببين راستش ميگن خيلي عوارض داره... 

بايد در موردش با يك دكتر مطمئن مشورت كنين و اينكه اين واكسن محدوده سني داره و سن شما خيلي بيشتره .. 

ولي كلا اينجوري نيست كه واكسن كه بزنين بگين ديگه اصلا hpv نميگيرم ، اين واكسن فقط و فقط احتمال گرفتن به ويروس رو كم ميكنه