2777
2789
عنوان

چقدر آرایش میکنید...؟😍

3969 بازدید | 214 پست

من عاشق آرایش کردن و کلا همه چیزای خوشگل کننده ام.. یه ماسک طلای روشن کننده با چندتا کرم خریده بودم خدارو شکر پوستم خیلی خوب شد.. 

25سالمه اصلا هم چروک ندارم میخوام پیشگیری کنم پوستم همینجوری بمونه... دارم کم کم به سوی زندگی بدون ارایش میرم.. چون به نظرم بدون ارایش زیبا بودن خیلی شیک تره.. الانم خیلی کمش کردم فقط یه ریمل و یه ذره گوشه چشممو مداد میکشم با رژ.. همین. 

ماسک صورت یا هرکرمی که لیفت کنه میشناسید؟ برای پیشگیری میخوام. 

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

در کل بستگی به حالم داره چقد حسش باشه ولی خب قبلا خیلی آرایش میکردم امکان نداشت هرجا تا سره کوچه ام میرفتم کامل آرایش میکردم الان یه سالی میشه ساده تر بودن و ترجیح میدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ارایشم سایه ابرو و ریمل و رژه 🌸😍

منم سایه ابرو میزنم... ابروهامم رنگ کردم خیلی خوب شده.. خیلی خوشحالم💃💃

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
در کل بستگی به حالم داره چقد حسش باشه ولی خب قبلا خیلی آرایش میکردم امکان نداشت هرجا تا سره کوچه ام ...

منم... ولی خب انقدر زیاد ارایش کردم ی روز بدون ارایش خیلی کمرنگ میشم همه میگن چی شده چرا رنگت پریده.. 

منم سایه ابرو میزنم... ابروهامم رنگ کردم خیلی خوب شده.. خیلی خوشحالم💃💃

قبلا از مداد استفاده میکردم ابروهام میریخت دگ از مداد استفاده نمیکنم

ای کاش میشد مرد بدون انکه مادر بفهمد........ 
منم... ولی خب انقدر زیاد ارایش کردم ی روز بدون ارایش خیلی کمرنگ میشم همه میگن چی شده چرا رنگت پریده. ...

آره دقیقا همیشه آرایش داشتن این بدی رو داره که قیافه ی معمولیت برا همه خیلی بد بنظر میاد 

ماسک طلا روشن کننده چیه چجوریه اثر داره واقعا؟

عین لایه بردار میمونه.. میزنم روصورتم نیم ساعت میمونه خشک میشه بعد میکنمش.. اره خیلی هم خنک میکنه اولش پوستمو.. پوستم خیلی خوشحال میشه

من ب چشم خودم دیدم مامانم فقط برا عروسی ها کرم پودر میزنه بعد با اینکه صورتش کلی لکه داره ولی همه میگن بهت نمیاد دختز شوهر کرده داشته باشی 

همیشه میگم دشمن پوست کرم پودره 

من فقط برا عروسی ها میزنم 

بهت میکرونیدلینگ رو پیشنهاد میکنم سالی دوبار 

با ماهی ی ویتامینeخوردن و تو آفتاب نرفتن و غذای ساده و آب و سبزیجات فراوان 

یا اینها معجزه رو تو سن بالاتر متوجه میشی 

دل من قفل شده و معطل ی کلیده 💃💃💃💃💃💃بله؟👂. بعله دوستان از اتاق فرمان اشاره میکنن شوهر دارم و تا کلید نرفته تو حلقم تریبون رو رها کنم😂😂😂😎😎😎😎

امشب نمیدونم چم شد

صورتم داغون بود یه دفعه جوگیر شدم رفتم ماسک زردچوبه درست کردم گذاشتم بابام گرخید منو دید

بعد رفت بیرون من رفتم شستم بعد یه دور کرم زدم رفتم ماسک جوش شیرین زدم

باز بابام اومد وحشت زده یه نگاه کرد رفت😂

دوباره شستم دوباره کرم زدم😂 یکم بهتر شده الان

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم