2777
2789
عنوان

شما به مادر شوهراتون چی میگین چی صداشون میزنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1777 بازدید | 100 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم میگه زن عمو 😐در حالی که اصلا زن عموش نیس 😂

بعضی جاها به پدروهر میگن عمو به مادرشو میگن زنعمو .منم بچه بودم آبجیم بعد ازدواج به پدرشوهرش میگفت عمو ما هم‌تا یه مدت میدیمش بهش میگفتیم سلام عمو😂😂

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
انا ینی چی   شوهر منم کورده   من فارسم  اینو گاهی میگه  من تاحالا ازش نپرسیدم ین ...

آنا ب زبون ترکی میش مادر

محل آرامش بخش                                                                  نه یه کلبه وسط جنگله                                                             نه دریا و نه دل صحرا                                                                محل آرامش بخش                                                                 فقط بغل یار!❤️
متاسفانه مامان اصلن دوس نداشتم به مادر شوهرم  بگم مامان ولي مجبور شدم به زبون جاريام بگم

گلم حالا چرا متاسفانه؟!🤔

🌸ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهُم🌸
ی جوری نیست من دوس ندارم ب جزمامان خودم ب کسی بگم مامان😣

ن خوب اونم مادر همسرتونه دیگ اشکالی نداره بگید هم من میگم مامان هم شوهرم ب مادرم میگ مامان

محل آرامش بخش                                                                  نه یه کلبه وسط جنگله                                                             نه دریا و نه دل صحرا                                                                محل آرامش بخش                                                                 فقط بغل یار!❤️
من نمیدونم چرا زبونم نمیچرخه بگم مامان..یعتی تو عقد میگفتم مادر..ولی چند ساله نمیگم ..ولی جاریم .میگ ...

خوب ميكني

منم دوس ندارم بگم

مامان يعني مامان خودمممممم

انقدر بدم مياد از اونا كه مامان خودشونو مامان ميگن مادر شوهرو مامان جون

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب