2777
2789
عنوان

شما به مادر شوهراتون چی میگین چی صداشون میزنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1777 بازدید | 100 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم حالا چرا متاسفانه؟!🤔

براي اينكه مامان خودم مامانمه اون مامان همسر

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب

همه بهش میگن مادر جون

ولی من مادر صداش میزنم

خیلی هم دوسم داره😆😆😆😆

دارم براش نوه میارم عزیزترم شدم😄😄😄

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            
ی جوری نیست من دوس ندارم ب جزمامان خودم ب کسی بگم مامان😣

منم اولا بهش میگفتم خاله

بعد ک همه مادرجون صداش میزدن منم مجبور شدم

اولاش برام سخت بود ولی دیگه عادت کردم

تو فامیلامون خیلی کم پیش میاد ک مادرشوهرو ب اسم مامان و مادرجون صدا کنن

منم عمدن جلو همه مادر صداش میزنم ک کیف کنه😉

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            

زن عمو

زن عمومه

ی نفر ۱۴۰۰ساله که منتظره ۳۱۳نفره 😔😔      آقاجان کجایی                                                                                                                               میشه واسه حاجتم صلوات بفرستین😔😔                                     این جمعه و جمعه های دیگر حرف است آدم بشوم سه شنبه هم می آیی       ‌‌‌‌‌‌                       
خداحفظشون کنه🌸

خدا همه مادرا رو حفظ كنه عزيزم

حتي مادر شوهرا

البته خداييش من مادر شوهرم خوبه

هيچ مشكلي باهاش ندارم ولي دوس نداشتم مامان صداش كنم

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب

من شوهرم کمرو تشریف داره

زیادم حرف نمیزنه وقتی بریم خونمون.فقط با داداشو بابام میحرفه

برا همین پیش نیومده ک  مامانمو صداش کنه😥

خدا همه مادرا رو حفظ كنه عزيزم حتي مادر شوهرا البته خداييش من مادر شوهرم خوبه هيچ مشكلي باهاش ندا ...

صددرصد؛خدا همه ی مادرای گل رو حفظ کنه.

خب شکرخدا که مادرشوهرتون خوبن

🌸ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهُم🌸