خودم از مادر شوهرم اجازه گرفتم بهش بگم مامان اما الان نزدیک یه سال بخاطر برخورداشو ... اصلا هیچوقت بهش نتونستم بگم و دیگه تصمیم گرفتم که اسمشو بگم با یه خانم دنبالش
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇 خوش امدی عشق مامان و بابا 😍 چقد خوشحالیم از بودنت 😊 دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه.. فقط ارامش داشته باشید🥰
آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
ی جوری نیست من دوس ندارم ب جزمامان خودم ب کسی بگم مامان😣
منم اولا بهش میگفتم خاله
بعد ک همه مادرجون صداش میزدن منم مجبور شدم
اولاش برام سخت بود ولی دیگه عادت کردم
تو فامیلامون خیلی کم پیش میاد ک مادرشوهرو ب اسم مامان و مادرجون صدا کنن
منم عمدن جلو همه مادر صداش میزنم ک کیف کنه😉
تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇 خوش امدی عشق مامان و بابا 😍 چقد خوشحالیم از بودنت 😊 دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه.. فقط ارامش داشته باشید🥰
زیادم حرف نمیزنه وقتی بریم خونمون.فقط با داداشو بابام میحرفه
برا همین پیش نیومده ک مامانمو صداش کنه😥