2777
2789
عنوان

شما به مادر شوهراتون چی میگین چی صداشون میزنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1777 بازدید | 100 پست

حاج خانم

و خيلي خوشحالم كه بهش مامان نگفتم

چون يبار كه بين من و شوهرم دعوا  انداخته بود من ملتمسانه ازش خواستم منو دشمن خودش ندونه و براي من هم مادري كنه!...برگشت با يه لحن خيييلي بد گفت  من مادر تو نيستم،خدا مادر خودتو برات نگه داره من مااادرت نيستم ...

و با دستش مثلا داشت منو از خودش دور ميكرد و اين حرفا رو ميزد...

براي هميشه برام مٌرده...خوشحالم كه بهش مامان نميگم

حيف اسم مامان كه رو بعضي مادرشوهر ها بذاريم😔

و آوايي هست...كه كلمات را به كار نميگيرد...گوش بسپار (باردار نيستم،تذكر تاريخ امتحانمه كه هي ببينمش كمتر تو ني ني سايت بچرخم😑)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا اجازه گرفتی ؟مگه اجازه میگیرن ؟من که از همون اول مامان جان و چسبوندم اتومات 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

عمه

در این زمانه بی هیاهوی لال پرست                                    خوشا ب حال کلاغان قیل و قال پرست                               چگونه شرح دهم لحظه ،لحظه خود را                             برای ای همه ناباور خیال پرست😊

اعتراف میکنم من فقط زمانی که بخوام شوهر ازاری کنم جلو شوهرم اسم مامانشو میگم بدون پسوند دوبار پشت هم اسممش قشنگه ولی دوست نداره خالی بگم اسمشو  اتو داده دستم😬 یا اون جوری که مامانش صدا میکنه اسمشو منم اسم همسرمو میگم همسرم میفهمه دارم اذیتش میکنم کیف میده دنبالم میکنه😬 دیدم بحث نحوه صدا کردن گفتم بگم 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋