2777
2789
عنوان

دختر یک سال و نیم

292 بازدید | 45 پست

دخترم خیلی شیطون و خیلی خراب کاری میکنه منم  اعصابم خیلی خرابه خیلی زود عصبانی میشم و میزنمش بعدشم خودم ناراحت میشم نمی دونم چکار کنم چجوری خودمو کنترل کنم بخدا دیگه سرم داره میترکه

با اجازه استارتر،شرمنده میخوام اطلاع رسانی شه

دوستان عزیزم قرار اگه سعادت داشته و لایق باشیم چله زیارت عاشورا بگیریم،ادرس تاپیک رو میذارم و توضیحات و روشش کامل هس،اونایی که مشتاقن بسم الله،با گذاشتن یه پست توی تاپیک اسمتونو بگین تا بنویسم و انشاالله روز عاشورا شروع کنیم(اگه لینک باز نشد،بزنین روی اسم کاربریم و تاپیک رو باز کنین)

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2072976/چله-زیارت

پیر شدن دقیقا از جایی شروع میشه که شب ها به جای رویاپردازی برای آینده،با خاطرات گذشته به خواب میری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نزن گناه داره بچه یکسال نیم زدن نداره اگر دور از جون هیچی بلد نبود نمیفهمید خوشت بود؟؟خداروشکر راه میره میفهمع....دختر منم یکسال نیمه و خیلی کنجکاو...بچه با این کارا یاد میگیره شناخت پیدا میکنه نسبت به اطرافش

اصلا نزنش.فقط يه نه قاطع بگو كتك بزني فوق العاده ترسو و بي اعتماد به نفس ميشه.هنوز قدرت حرف زدنم نداره....

منم مادرم دركت ميكنم عصبانيت و خستگي تو.اما هركاري ميكني فقط كتك نزن هميييييين.اون بچه الان از سركنجكاوي اينكارا رو ميكنه...پس سعي كن تا ميتوني استراحت كن و بخواب تا مواقع بيداري بيشتر حوصله ي بچه رو داشته باشي.

یه روز خوب میاد

هروقت خواستی بزنیش به این فکر کن اون که خودش نخواسته به این دنیا بیاد و اینجوری کتک بخوره و عذاب بکشه.تو و همسرت باعث به وجود اومدنش شدین و باید پای این کارتون وایسین.منم خیلی عصبی میشدم و گاهی دخترمو میزدم ولی از وقتی همسرم اینارو بهم گف دیگه اصلا نمیزنمش.بچه های معصوم چه گناهی دارن.خودمون خواستیم به دنیا بیاریمشون پس باید جورشونم بکشیم

فقط تحمل ..اگر شرایطش رو داری هفته دو روز صبح تا ظهر  بگذار خونه مامانت اعصابت اروم شه ..

من شخصا شهر غریبم و شرایطش رو نداشتم .به شدت هم اسیب دیدم و عصبی شدم.

الان دخترم نزدیک دو سالشه و از شیر گرفتمش. هم شبا بهتر میخوابه هم تو روز مستقل تر بازی میکنه.

اصلا نزنش.فقط يه نه قاطع بگو كتك بزني فوق العاده ترسو و بي اعتماد به نفس ميشه.هنوز قدرت حرف زدنم ندا ...

سعی میکنم ولی همش اون کار و تکرار میکنم هر شب میخوابم با این فکرا خوابم میبره میگم من چرا باهاش اینجوری رفتار میکنم دیگه دارم دیونه میشم