2777
2789
عنوان

دختر یک سال و نیم

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 45 پست
[QUOTE= 68938240 ]سعی میکنم ولی همش اون کار و تکرار میکنم هر شب میخوابم با این فکرا خوابم میبره میگم ...

مثلا میرم حیاط و تمیز کنم میاد گریه میکنه میگه باید شلنگ و بدی من سرتاپاشو خیس میکنه تا ازش غافل میشم میره کابینت ها رو باز میکنه همه وسایلای تزیینی رو بهونه میگره وقتیم بهش میدم می شکونه سه ماهم هست همش زود زود میبرمش دستشویی ولی اون بازم خودشو کثیف میکنه منم کفرم در میاد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=68938945]امروز با دست لباس شستم تا برگشتم دیدم کل بدنشو صابون زده تازه حمومش داده بودم گفتم الان سرما میخوره ...[/QUOTE]

عزيزم نميشه سركارنري؟؟؟؟مطمئنم اگه بيشتر تو خونه باشي بيشتر هم حوصله ي خرابكاري هاشو داري.قبول دارم منم خودم گاهي از دست بچه ام كفري ميشم اما اصلا نميزنم فقط اسمشو صدا ميزنم تا بفهمه ناراحتم از كارش.تو خدا بزار بچه ات بچه گي كنه.....بزار بخنده و شاد باشه تا بچه است اين شادي هارو داره مثل خودمون وقتي يكم بزرگ بشه اينقدر مشكلات دارن كه ديگه خنده و شادي گم ميشه.....

یه روز خوب میاد

[QUOTE= 68938794 ]منم سر کار میرم با شوهرمم مشکل دارم واسه اینام همیشه اعصابم خرابه[/QUOTE] ...

بابا دختر من اول صبح بیداره نمیزاره که بخوابم بعدشم وقتی بیداره نمی زاره که کارامو انجام بدم وقتی اون خوابید باید برم سراغ کارهای خونه

گل من تو فقط خسته ای خیلی خسته.درکت میکنم.اگه میتونی بچه رو یروز بذار خونه مادر یا مادرشوهرت یکم حال ...

اره بخدا خیلی خستم نه نمیتونم نه پیش مامانم بزارم نه مادر شوهرم 

بابا دختر من اول صبح بیداره نمیزاره که بخوابم بعدشم وقتی بیداره نمی زاره که کارامو انجام بدم وقتی او ...

كسي نزديكت نيست كمك حالت باشه؟؟؟؟؟پسرمنم تو سن يكسالگي خيلي اذيتم ميكرد،نميذاشت كارامو بكنم...منم يه مدت برنامه مو عوض كردم.شبها كه شوهرم بود كارامو ميكردم حتي ناهار فردامو شب قبل ميپختم چون تو روز اصلا نمي ذاشت كارامو بكنم.جارو،لباس شستن،گردگيري،شستشوي سرويس بهداشتي.همه رو تو شب انجام ميدادم.شوهرمم اصلا كمك حالم نبود و نيست،اما خوب پسرم شبها آرومتر بود چون تلويزيون روشن بود باباش هم بود خيالش راحت تر بود و كمتر اذيتم ميكرد.

یه روز خوب میاد

[QUOTE=68939792]اره بخدا خیلی خستم نه نمیتونم نه پیش مامانم بزارم نه مادر شوهرم [/QUOTE]

دوستي،خواهري،زنداداش يا خواهرشوهري كه بتونه يكي دوساعت بياد حواسش به بچه ات باشه.وقتي ميري سركار كجا ميذاريش؟

یه روز خوب میاد

چه جوری غسل صبر بگیرم ببخشید من بلد نیستم

مثل بقیه غسلا به جاش میگی غسل صبر میدم همین ببین دختر منم خیلی شیطونه میره آشپزخونه تموم کابینتارو خالی میکنه پودرای شستشو رو میریزه فرش من چه داد بزنم چه نه فرداش کار خودشو میکنه بچه ان دیگه فقط میخندم یعنی سعی میکنم بی خیال شم چون در غیر اینصورت هم اعصابم بهم میریزه هم پشیمون میشم به درک بذار خونم دو سال اینجوری باشه مگه چی میشه تازه من دوهفته ست وسایلای خونه رو کلا تمیز کردم ولی بازم همه جا جای لک و خودکار تمیزم میکنم فرداش باز همونه تازه تموم اسباب بازیاشو میریزه وسط پذیرایی و اتاق خوابش حق ندارم دست بهشون بزنم اگه جمع کنم میاد همشو میریزه زمین حتی جای پا هم تو خونه ندارم اونارو فقط شبا که خوابید جمع میکنم بدون هیچ ناراحتی یخچالمونم که نگو از صبح تا شب فقط بازه میره جلوش همه وسایلاشو میریزه زمین دیگه طبقه بالا جا نداره که همشو بزارم اونجا مجبورم هرروز جمع کنم

کارم یه جوریه که خیلی وقتها با خودم میبرمش بعضی مواقع هم میزارم پیش مادرم ولی مامانمم خودش کار داره نمیتونه زیاد نگهش داره خواهرم ندارم زن داداشمم ولا نبردم تا حالا

مثل بقیه غسلا به جاش میگی غسل صبر میدم همین ببین دختر منم خیلی شیطونه میره آشپزخونه تموم کابینتارو خ ...

نه دختر من کاری به یخچال نداره ولا تو اینا رو میگی من تعجب میکنم دخترم در اون حد بود کامل روانی میشدم وقتی اسباب بازیهاشو میاره تو هال میگم بیا با هم جمع کنیم بزاریم سر جای خودش میاد باهام جمع میکنه