2777
2789
عنوان

دختر یک سال و نیم

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 45 پست

منم دخترم شانزده ماهشه....سعی میکنم تاحدامکان سرش دادهم نکشم چون میبینم عصبانی میشه سعی میکنم نوازش وبوسش کنم تا آروم بگیره یاوقتی لجبازی میکنه بالحن آروم میگم چرا اینکارومیکنی خیلی آرومترمیشه.....زدنم که اصلا

فقط خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هروقت عصبانی میشم از دستش میگیرمش بغلم بوش میکنم محکم بوسش میکنم غششششش میکنه از خنده خخخخخخ هم حرصم خالی میشه هم حال میکنم

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
نزنش گناه داره خیلی کوچیکه هنوز فقط یراه داره خودت بیخیییااال بشی به کثیف کاری و همچی تهش یه جمع کرد ...

بخدا بعضی وقتا میزنم زیر گریه به جای اینکه اون و بزنم ولی همیشه نمی تونم خودمو کنترل کنم

چکار کنم راهنمایی کنین چجوری خودمو کنترل کنم

عزيزم خودت داري ميگي ١/٥ ساله اخه زدن داره؟؟ خودت خواستي و به اين دنيا اورديش بعد بايد ازش محافظت بكني نه كه بزنيش ميدونم بچه ها شر و بلا شدن و صبر ماها كم اما گناه دارن بعد كه بزرگ بشن قشنگ يادشون ميمونه --- ببين از دختر من بدتره بچه من ٢١ ماهشه بخدا عاصيييي كردم اينقد فضوله تو خونم هميشه بايد دنبالش برم و جمع كنم در بخچال هميشه بازه - كشوهاي اشپزخونم كه ديگه نگوعلاقه به روسريهام داره باورت ميشه كل روسريهامو ميزاره نايلون يكسره دستش -- تليويزيونم و كه ديگه نگو !!! لوازم ارايش ارزوم شده يكيش بدون انگشت باشه اصلا نميدوني يك اتيشيه تازگيهام كه همه رو ميزنه اما مديون خدا باشم اگه تا حالا زده باشمش خيلي عصبي ميشم و خودمو كنترل ميكنم تازه سر كار هم ميرم 

عزيزم خودت داري ميگي ١/٥ ساله اخه زدن داره؟؟ خودت خواستي و به اين دنيا اورديش بعد بايد ازش محافظت بك ...

منم سر کار میرم با شوهرمم مشکل دارم واسه اینام همیشه اعصابم خرابه

[QUOTE=68938240]سعی میکنم ولی همش اون کار و تکرار میکنم هر شب میخوابم با این فکرا خوابم میبره میگم من چرا باهاش اینج ...[/QUOTE]

عزيزم اون لحظه اي كه از دستش عصباني ميشي فقط همون لحظه قبل اينكه بخواي بزنيش يه نگاه به چشماي معصومش بكن بعد ببين بازم دلت مياد بزني.ببين يه مدت با خودت كار كن كه مثلا امروز اصلا نزنمش .وقتي موفق بشي تو يك ررز اصلا نزني به خودت قول بده فرداش هم نزني اينجوري واست عادت ميشه.....چون بچه ات با كتك خوردن آسيب شديدي ميبينه.پس تموم تلاشتو بكن كه عصبانيتت رو جاي ديگه خالي كني.مثلا بري فورا تو اتاق و تنها باشي تا آروم بشي.ميشه چند نمونه از خرابكاري هاشو بگي؟؟؟؟؟

یه روز خوب میاد

منم سر کار میرم با شوهرمم مشکل دارم واسه اینام همیشه اعصابم خرابه

عزيزم هيچكس بي مشكل نيس همه دارن هر كس به يك نحوي اما بچه ها گناه دارن ميدونم شما هم حق داري و فشار زيادي و تحمل ميكني اما چاره چيه ؟؟؟ مادر يعني همين ديگه 

[QUOTE=68938794]منم سر کار میرم با شوهرمم مشکل دارم واسه اینام همیشه اعصابم خرابه[/QUOTE]

عزيزم از دست شوهرت ناراحتي سر خودش تاراحتيتو خالي كن.و اينكه چون شاغل هم هستي مسوليتت خيلي زياده و مدام خسته اي.....من خودمم تو يه برهه اي چون نميتونستم بخوابم و همش خسته بودم واقعا حوصله ي بچه مو نداشتم.اما بعد از اون تصميم گرفتم به محض اينكه بچه ام خولبيد منم فورا باهاش بخوابم....بعضيا بهم ميگفتن صبح ها تا بچه ات خوابه پاشو كاراتو بكن اما من تا ١٠،١١ ميكيرم با بچه ام ميخوابم وقتي هم بيدار ميشم سرحالم و حسابي حوصله شو دارم....

یه روز خوب میاد

دست خودم نیست ولی از ته دل از خدا میخوام صبرمو زیاد کنه که باهاش کنار بیام 

هروقت رفتی حموم غسل صبر بده خیلی تأثیر داره منم دخترم ۲۰ ماهشه با اینکه آدم عصبی ام ولی هرکاری میکنه تو خونه فقط میخندم خیلی کم پیش میاد سرش داد بزنم که اونم با خنده میکنم بعدش بغلش میکنم مثلا میگم ازت دلخور شدم اونم الکی قیافشو مظلوم میکنه میاد بغلم میکنه که ناراحت نباشم چون اینارو از من یاد گرفته صدرصد اگه میزدمش اونم ازم یاد میگرفت و موقع عصبانیت همه رو میزد ما الگوی بچه هامون هستیم سعی کن آرامشتو حفظ کنی به خصوص تو ۵سال اول شخصیتشون تشکیل میشه به خاطر آینده ی بچتم که شده باهاش خوب برخورد کن😍😘