2777
2789
خیلی لطف کردی عزیزم... ممنونم... بی بی چک زدم منفی شد امروز... اینماه خیلی امیدوار بودم ولی....&n ...

مهربونم 🙁💙 

من نی نی دوس 🙁💙

شاید قسمت نبوده ... بازم صبر کن 🙁 میدونم سخته ولی خدا پاداش صابرین رو ضایع نمیکنه 🙁

گریه نکن اوضاع بدتر میشه 🙁 برای اینکه مامان شی باید قوی و پر بُنیه باشی مهربونم 🙂

اسمتُ بهم بگو برات دعا می‌کنم نی نی دار شی 🙂💙 ولی نی نیت که به دنیا اومد یادت باشه اول عکسشو واسه من بفرستی بخورمش 😋😚

نامه ای به خودم : خودِ عزیزم ، سلام ❤ خیلی بهت بدهکارم ... بخاطر بها دادن به آدمای بی وُجود ... بخاطر حروم کردن تو و احساساتم واسه آدمای بی ارزش ... بخاطر وقتایی که باید صرف تو می‌کردم تا حالت خوب شه اما بخاطر آدمای نامرد خرابش کردم و مریض بودم ... لطفا منو ببخش ❤ از امروز داستان متفاوته 🙃💙 ۹۷/۰۵/۱۴ ||||||||||||| اگر ازم بپرسین زیباترین ، حکیمانه ترین و پرمفهوم ترین جمله ای که خوندی چیه ، پاسخ من به شما این جمله ی پروفسور حسابی هست : " حاصل ضرب توان در ادعا ، همواره مقداری ثابت است ! هر قدر که توان بیشتر باشد ، ادعا کمتر است و بالعکس " 😊
مهربونم 🙁💙  من نی نی دوس 🙁💙 شاید قسمت نبوده ... بازم صبر کن 🙁 میدونم سخته ولی خدا پاداش ...

سلام...

عزیزدلم چقد تو مهربونی ♥

حرفات خیلی حس خوبی بهم داد....

من بیشتر از یک ساله اقدامم ولی هیچی...البته واسه نی نیه دوم ولی خب انتظار سخته اولی و دومیم نداره. 

آره حتما برام دعاکن خییییییییلی محتاجم اسمم مهسا س...

منم امروز آش نذری میپزم به نیت حضرت علی اصغر حتما دعات میکنم دوست خوبم...

عزیزم ببخشید دیر جوابتو دادم دیروز قطع کاربریم کرده بود نی نی یار به خاطر یه حرف اشتباه با کلی التماس و خواهش که از دیروز از نی نی یار کردم همین الآن کاربریم برگشت پیامتو دیدم...

پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام... عزیزدلم چقد تو مهربونی ♥ حرفات خیلی حس خوبی بهم داد.... من بیشتر از یک ساله اقدامم ولی هی ...

سلاام عزیزم 💙💙💙💙💙😙😙😙😙😙

عزیزم نظر لطفته ❤

الحمدلله ❤❤❤❤ شما هم احساس خیلی خوبی بهم دادی و رفتی تو قلبم ❤

بخدا میفهممت هییییچییی بدتر از انتظار نیست مثل مرگ تدریجیه ذره ذره آب میکنه آدمو 🙁 

ان شاء الله به زودی انتظارت به پایان برسه ☺

زیارت عاشورا می‌خونم تو دلم دعات می‌کنم مهسای ناز مهربون 😙💙 بخدا دلم روشنه حتتتتمااا به زودی به حق علی اصغر امام حسین ( ع ) خداوند یه فرزند پاک و سالم و صالح بهت میده و دلت رو شاد می‌کنه نازنینم ❤💐💐💐💐💐💐 ممنونم از دعا😚

آخ جون آش 😋😋😋😋

حساااابییی بخور یه مادر باید قوی باشه 😍💪

عزییییزمممم خواهش میکنم این چه حرفیه ❤❤ نی نی یار بد 😒 

مراقب خودت خیلی باش مهسای نازنینم 🙂💙

نامه ای به خودم : خودِ عزیزم ، سلام ❤ خیلی بهت بدهکارم ... بخاطر بها دادن به آدمای بی وُجود ... بخاطر حروم کردن تو و احساساتم واسه آدمای بی ارزش ... بخاطر وقتایی که باید صرف تو می‌کردم تا حالت خوب شه اما بخاطر آدمای نامرد خرابش کردم و مریض بودم ... لطفا منو ببخش ❤ از امروز داستان متفاوته 🙃💙 ۹۷/۰۵/۱۴ ||||||||||||| اگر ازم بپرسین زیباترین ، حکیمانه ترین و پرمفهوم ترین جمله ای که خوندی چیه ، پاسخ من به شما این جمله ی پروفسور حسابی هست : " حاصل ضرب توان در ادعا ، همواره مقداری ثابت است ! هر قدر که توان بیشتر باشد ، ادعا کمتر است و بالعکس " 😊
سلاام عزیزم 💙💙💙💙💙😙😙😙😙😙 عزیزم نظر لطفته ❤ الحمدلله ❤❤❤❤ شما هم احساس خیلی خوبی بهم دادی و ...

عزیزمی♥

ممنونم خیلی بهم لطف و محبت داری گلم....

ان شاالله که خدا از دهنت بشنوه انتظارم تموم شه....

عزیزم خیلی واست دعا کردم آشم پخش کردم به خودم یه کاسه رسید خخخخ

خیلی خوشحال شدم از اینکه باهات صحبت کردم و باهات آشنا شدم...

ان شاالله هرجا که هستی سالم و خوشحال باشی و بهترینها برات اتفاق بیفته عزیزدلم♥

پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷

عزیزمی♥ ممنونم خیلی بهم لطف و محبت داری گلم.... ان شاالله که خدا از دهنت بشنوه انتظارم تموم شه.... ...

عزیزم نوش جان 😙😙❤❤❤ نذری همیشه همینه 😅😅😅 ان شاء الله که قبول شه 😍😍😍 

همچنین ان شاء الله شما هم همیشه سلامت و شاد باشین و بهترینا براتون رقم بخوره❤❤❤❤

عزیزمی... ممنونم...

😙😙😙😙😙❤❤❤❤❤❤