2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دل شکسته خیییلیی بده 🙁🙁🙁😔😔😔

۱۰ تا صلوات فرستادم برات ان شاء الله که حالت خوب شه مهربون 🙁💙

نامه ای به خودم : خودِ عزیزم ، سلام ❤ خیلی بهت بدهکارم ... بخاطر بها دادن به آدمای بی وُجود ... بخاطر حروم کردن تو و احساساتم واسه آدمای بی ارزش ... بخاطر وقتایی که باید صرف تو می‌کردم تا حالت خوب شه اما بخاطر آدمای نامرد خرابش کردم و مریض بودم ... لطفا منو ببخش ❤ از امروز داستان متفاوته 🙃💙 ۹۷/۰۵/۱۴ ||||||||||||| اگر ازم بپرسین زیباترین ، حکیمانه ترین و پرمفهوم ترین جمله ای که خوندی چیه ، پاسخ من به شما این جمله ی پروفسور حسابی هست : " حاصل ضرب توان در ادعا ، همواره مقداری ثابت است ! هر قدر که توان بیشتر باشد ، ادعا کمتر است و بالعکس " 😊
دل منم امروز خییییییلی گرفته... استارتر عزیز برات صلوات فرستادم ان شاالله که به حاجت دلت برسی...

واسه شما هم صلوات فرستادم 💙

اگه خواستی درد و دل کن باهام🙂

ان شاء الله حالت زود خوب شه 💐

نامه ای به خودم : خودِ عزیزم ، سلام ❤ خیلی بهت بدهکارم ... بخاطر بها دادن به آدمای بی وُجود ... بخاطر حروم کردن تو و احساساتم واسه آدمای بی ارزش ... بخاطر وقتایی که باید صرف تو می‌کردم تا حالت خوب شه اما بخاطر آدمای نامرد خرابش کردم و مریض بودم ... لطفا منو ببخش ❤ از امروز داستان متفاوته 🙃💙 ۹۷/۰۵/۱۴ ||||||||||||| اگر ازم بپرسین زیباترین ، حکیمانه ترین و پرمفهوم ترین جمله ای که خوندی چیه ، پاسخ من به شما این جمله ی پروفسور حسابی هست : " حاصل ضرب توان در ادعا ، همواره مقداری ثابت است ! هر قدر که توان بیشتر باشد ، ادعا کمتر است و بالعکس " 😊
فدات شم عزیزم مولا علی ضامن خوشبختیت انشالله

همچنین عزیزم 💙💙💙

واسه شما هم صلوات فرستادم 💙 اگه خواستی درد و دل کن باهام🙂 ان شاء الله حالت زود خوب شه 💐

خیلی لطف کردی عزیزم...

ممنونم...

بی بی چک زدم منفی شد امروز...

اینماه خیلی امیدوار بودم ولی.... 

خسته شدم و ناامید...

انقد گریه کردم ....

بیخیال شدم دیگه هرچی خدا خواست...

پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷