2777
2789

نزدیک زایمانمه هیچ دردی ندارم خبری از زایمانم نیست

ولی یکبار دیشب یبارم الان یهویی بدنم داغ میشه واسه چی اینجوری میشه؟  میترسم

همه رویاهات به حقیقت میپیونده صبـــر داشته باش  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیرو چ بهتر؟ اخه چرا بدنم داغ میشه؟

داغ شدنت نمیدونم شما الان هفته 34یا35چه عجله ای داری که درد داشته باشی هفته آخر درد زایمان میگسری

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
داغ شدنت نمیدونم شما الان هفته 34یا35چه عجله ای داری که درد داشته باشی هفته آخر درد زایمان میگسری

عزیزم ۳۹ هفته ام

پس چرا تیکرت انقدر عقبه خب شاید لقاحت دیر تشکیل شده معمولا تا 42وقت میدن 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
پس چرا تیکرت انقدر عقبه خب شاید لقاحت دیر تشکیل شده معمولا تا 42وقت میدن 

چون میخوام قبل مهر زایمان کنم ماما بهم گفته از فردا شروع کن ب بابونه و زعفرون خوردن

۳۹هفته و دو روز    ۰۹/۲۲

نزدیک منی ،منم فقط بدنم داغه،هیچ علایمی ندارم ،نه دردی نه انقباضی،فقط بعضی شبهاخودشو سفت مبکنه نفسم بند میاد ،38هفته و 5،روزم

خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم  
چون میخوام قبل مهر زایمان کنم ماما بهم گفته از فردا شروع کن ب بابونه و زعفرون خوردن

زعفرون بخور پیاده روی زیاد داشته باش رابطه داشته باش برقص قر بده مثل حالت که تو دستشویی میشینی هی بشین و پاشو تا زایمان کنی 

زعفرون بخور پیاده روی زیاد داشته باش رابطه داشته باش برقص قر بده مثل حالت که تو دستشویی میشینی هی بش ...

زعفرون که خوب نیست ضربان قلب بچه ضعیف میشه

خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم  
نزدیک منی ،منم فقط بدنم داغه،هیچ علایمی ندارم ،نه دردی نه انقباضی،فقط بعضی شبهاخودشو سفت مبکنه نفسم ...

شما هم بچتون بالاست ؟ بعضی موقعه حس میکنم تو معدمه