2777
2789

سلام ما یه آپارتمان داریم که میخوایم بفروشیم و بخشی از پولشو بذاریم بانک مسکن ۱۲۰ تا وام مسکن هم بگیریم و یه آپارتمان بزرگتر بگیریم ولی من میترسم قیمتا دوباره بره بالا و اینجوری ارزش پولمون کم شه به نظرتون بفروشیم آپارتمانو یا فعلا دست نگه داریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم می خواستم همین کارو کنم ما تهرانیم با چند تا بنگاه صحبت کردیم گفتند فعلا دست نگه دارید چون ممکنه خونتون را بفروشید و قیمت مسکن بره بالا و نتونید بخرید و همین خونتون را هم از دست بدید

خدا جون مرسی که تا الان دستم را گرفتی باز هم به من کمک کن که از پس مشکلات بر بیام خدا جونم
شهرکرد هستیم

ما هم میخواهیم همین کارو بکنیم 

بالاخره الان بفروشید و ی خونه ی خوب دیگه بگیرید قیمت اون خالا اگه گرون بشه چن برابر میشه نسبت ب قبلی چون مطمعنا اینی که میخواهید بگیرید قیمتش بالاتر از اون یکی

تو رویای واقعی زندگیمی    

والا دیروز خبر گزاری فارس زده بود مسکن وارد رکود شده دوباره .برو خبرشو بخون .

گفته بود تقاضا خرید کم شده

اگه اینجور پیش بره انشاالله گرونتر نمیشه

میشه برام یه صلوات بفرستی؟ممنون دوستی😘😘   خوشبختی یعنی رشته ات مشاوره باشه