2777
2789

خوب چاره چیه 

گاهی دلم هیچ نمیخواد جز گپ ریز ریز با مادرم. هی من حرف بزنم هی او چای تازه دم بریزد ...هی چای ام سرد شود هی دلم گرم... آنجا که چایت سرد میشود و دلت گرم خانه مادر است.  شادی روح پدر و مادرای آسمونی صلوات.الهم صل علی محمد و آل محمد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پسرم امسال کلاس اول میره از شش ماهگی مهد رفتیه سختیهایی داشت ولی خوب یه خوبیهاییهم داشت

گاهی دلم هیچ نمیخواد جز گپ ریز ریز با مادرم. هی من حرف بزنم هی او چای تازه دم بریزد ...هی چای ام سرد شود هی دلم گرم... آنجا که چایت سرد میشود و دلت گرم خانه مادر است.  شادی روح پدر و مادرای آسمونی صلوات.الهم صل علی محمد و آل محمد
ممنون از دلداریتون

خوب یه واقعیته من اگه شرایطشو داشتم دلم نمیخواست تو شش ماهگی مهد بره ولی چاره دیگه ای نداشتم تنها گزینه ام بود ولی خوب خدا کمک کرد مربی های خوبی داشت اذیت نشد یعنی بچه خیلی اذیت نشد ولی خودم خیلی وجدان درد داشتم و اذیت میشدم

آره دوست داشت ولی بعد از تعطیلات چون بیشتر پیش خودمون بود و عادت کرده بود سخت میرفت مهد گریه میکرد

من از 2 سالو نیمگی گذاشتمش مهد. الان 1 ساله که میره. عاشق مهده. حتی بعضی وقتا عصرا هم میگه منو ببرید پیش دوستام. به نظرم خیلی بهتره واسه بچه ها. هیچی هم که یاد نگیرن اقلا با هم سناشون بازی میکنن.

ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت

فقط مهد می ذارید نسپرید دست هر کسی و هر کسی رو دنبالش نفرستید .من تو مهد بودم به یک دختر بچه گفتند پسر عموت اومده دنبالت پسره حدودا دوازده سالش بود .دختره می گفت نه من نمی رم و مثل ابر بهار گریه می کرد .هر روز اون می رفت دنبالش گویا .معلوم نیست داستان چی بود بچه خودش و می زد زمین نمی رفت .زنگ زدن به مادره گفتن اینو نفرست .مادره بی خیال می خندید می گفت اشکال نداره بفرستید . هنوز ناراحتم .😐

✔️ خبرنگار 

من دخترمو از 9 ماهگی گذاشتم و اصلا از مهدشون راضی نبودم شانس اوردم شیفت کاری همسزم تغییر کرد و تونست روزا دخترمو نگه داره

سه سالش که شد فرستادمش مهد و تازه فهمیدم چقدر نیاز داشته به بودن کنار همسناش اولا یکم اذیت میکرد ولی بعد از دو ماه دیگه صبح بهش میگم پاشو بریم مهد میپره از جاش 

برای پسرم حتما از دوسالگی میزارمش هم بچه با همسناشه و قوانین بازی رو یاد میگیره هم مادر میتونه فعالیت اجتماعی شو از سر بگیره و کمک هزینه زندگی باشه 

اینم بگم دختر من اوتیسمه خفیفه یک کلمه حرف نمیزد ولی با کمک مهد و تراپی خیلی پیشرفت کرده دکتر خودش، و تراپیستاش همگی رو مهد برای پیشرفت اجتماعیش تاکید دارن. 

احساس مادر خیلی مهمه اگه احساس میکنی که کارت اشتباهه اینو بچه حتما متوجه میشه و سخت تر با مهدش کنار میاد من خودم مادرم شاغل بود و تو مهد بزرگ شدم سختی داشت ولی شیرینیش بیشتر بود

فقط مهد می ذارید نسپرید دست هر کسی و هر کسی رو دنبالش نفرستید .من تو مهد بودم به یک دختر بچه گفتند پ ...

نه بابا من انقدر رو پسرم حساسم که . فقط یا باید تحویل خودم بدو یا مادرم و لاغیر

من دخترمو از 9 ماهگی گذاشتم و اصلا از مهدشون راضی نبودم شانس اوردم شیفت کاری همسزم تغییر کرد و تونست ...

منم تا دو سال دوماهگیش مرخصی گرفتم با خواهش و التماس ایشالله از دو سالگی میخوام بذارمش. انقدر اینجا همه ضد مهدن گفتم اونایی رو پیدا کنم که تجربه دعرن مرسی از پاسختون

من از 2 سالو نیمگی گذاشتمش مهد. الان 1 ساله که میره. عاشق مهده. حتی بعضی وقتا عصرا هم میگه منو ببرید ...

منم میخوام از دو سالگی بذارمش یعنی اگر من این حالتو تو پسرم ببینم میشنم های های اشک ذوق میریزم

منم تا دو سال دوماهگیش مرخصی گرفتم با خواهش و التماس ایشالله از دو سالگی میخوام بذارمش. انقدر اینجا ...

مهد خوب عالیه مهد بد پدر ادمو درمیاره 

مربی به نظر من از خود مهد مهمتره

اینجا که عالمی داره برای خودش جدی نگیر حرفاشونو شما شاغلی شرایط زندگیت با ادم خانه دار متفاوته